torstai 3. tammikuuta 2013

Komeron kätköistä.





Joulutavaroiden poisto sai aikaan ison tyhjyyden ja sen seurauksena kaivelin kaappieni kätköjä.
Jostain kaapin perältä bongasin tämän kauppakärry-taulun vm. -09.
Olen siis ennen näitäkin [mustavalkoiset taulut keittiössä] hyödyntänyt keittiöpyyhkeitä tauluksi. Taulujentekeminenkeittiöpyyhkeistä-villitys alkoi tosiaan jo ainakin neljä vuotta sitten, kun tilasin H&M homen ihan ensimmäisestä mallistosta lilavalkoisen kauppakärry-keittiöpyyhkeen. Tämä taulu on jostain syystä joutunut aikoinaan jo kaapin perälle, mutta nyt ihastuin tähän uudelleen ja päätin nostaa sen koristamaan, muutoksen alla olevaa, tv-huonettamme.
Tämä on niin tyypillistä minua...kun jokin yksityiskohta sisustuksessa alkaa tökkiin, lentää se hyvin äkkiä kaappiin piiloon [ei tosiaankaan roskikseen] ja vuosien saatossa saatan kaivaa aikaisemmin hylätyt tavarat takaisin esille. Tällainen on kivaa ja ennen kaikkea edullista vaihtelua. Nythän tämä, jo neljä vuotta, vanha taulu on jälleen kuin UUSI!
Minun vinkki onkin [ainakin kaikille kaltaisilleni tuuliviireille], että kaikkea, sillähetkelläkyllästyttäväätavaraa, ei kannate aina heittää menemään tai laittaa edes kierrätykseenkään, sillä siihen voi myöhemmin itse ihastua uudelleen. 
Komerossa tulisi siis aina olla hieman tilaa tällaisille tavaroille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!