torstai 31. lokakuuta 2013

Eilisiä.

Uunituoreita croissantteja.
[ei omatekemiä]

Lounas ystävälle.

Riisipuuro a´la Elli.

Namskis nam.

Päivän asu.

Säärystimet taas käyttöön.

Ihana ystävä ja ystävän muru.

Joo tässä vähän sekalaisia kuvia eiliseltä, ihanalta eiliseltä päivältä!
Meidän päiväämme tuli piristämään tuosta naapurikaupungista ihana ystävä A hänen oman pikku murunsa kanssa ♥ Päivä ei olisi voinut mennä rattoisammin; nautimme riisipuuro lounaasta kera croissanttien ja päivätee hetkestä tietysti myös. Oli ihana saada lounas sekä juttelu seuraa ja juniorimme sai ihan oman komppiksen muumeilla leikkimään.

Kiitos keskiviikon seurasta ystäväni ja tulkaahan pian uudelleen!

Huomenna perjantai eli se viikon ehdottomasti parhain päivä ja täysin vapaa viikonloppu edessä. Tämä viikonloppu taitaakin olla ensimmäinen täysin vapaa viikonloppu minkä vietän täällä kotona sitten äitienpäivän tai äitienpäiväkin taidettiin itseasiassa viettää pohjoisessa, joten täysin vapaata kotiviikonloppua saa hakea kaukaa toukokuun alusta, täysipainoisen kotiäitiyteni ajoilta. Tähän mennessä olen kaikki viikonloppu vapaani käyttänyt reissaamiseen, mutta nyt rauhoitutaan löhöileen tänne kotinurkkiin ja käydään kahvistelemassa siskon perheen luona.

Huomenna onkin sitten jo marraskuu ja kuukauden päästä JOULUKUU ja... kahden kuukauden päästä päivätkin ovat alkaneet jo taas pidentymään jajajaja..eipäs nyt kuitenkaan hypitä asioiden edelle vaan eletään päivä kerrallaan ja otetaan marraskuu ilolla vastaan! :]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!