keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Toinen koti & After Eight


Tässä hieman kuvia hammaslääkäristä parin viime päivän ajalta. Tätä vihreää unelmaa voisi jopa kutsua nykyisin toiseksi kodikseni. Niin paljon olen siellä viime päivinä majaillut. Onneksi nyt tulee kuitenkin syysloman mittainen hammaslääkäri tauko ja nämä vihreät keitaat muuttuu pohjoisen ruskaan/lumiin.


Pidin juniorini kanssa miehelleni lounas seuraa tänään After Eight:ssä. Itse olin tosiaankin vain seurana, sillä en harmikseni hammaslääkärikäynnin jälkeen saanut syödä mitään. Minun ihanalla tuurilla siellä olisi ollut tänään lounaana hampurilaista. Kuola valuen sain katsella seuralaiseni ahmimista, kuinka epäreilua! Hampurilaisten sijaan ihastelin After Eightin ihanaa retro sisustusta. Se kahvila/lounaspaikka on kyllä aivan minun tyylinen ja kaiken sieltä voisin raahata omaan kotiinikin. Ens kerralla pitää kyllä ottaa enemmän kuvia sieltä, mikäli tupa ei ole niin täynnä kuin mitä se nyt oli.

Huomenna otetaan pieni varaslähtö syyslomaan ja huristellaan kohti pohjoista. Mieheni jää pitämään kotia pystyssä. Tulevina päivinä on ohjelmassa shoppailua, kirppistelyä, ihanien ihmisten ihanaa seuraa jne.
Kuulemisiin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!