lauantai 5. lokakuuta 2013

Viime lauskina Fäbodassa.


Joo viime lauskina työpaikkani ilme oli vielä hivenen erinlainen kuin mitä alla olevat kuvat antavat ymmärtää. Ilme on hieman muuttunut viikon aikana, kun kerran hamppari kuukausikin on ohitse ja syksynkin on voinut julistaa alkaneeksi. Uusi look on ehkä aijempaa vieläkin syksyisempi ja kodikkaampi. Tämä Fäboda Café & Kitchenin uusi look ei kuitenkaan ollut tässä postauksessa se pää pointti vaan se... 



että tasan viikko sitten lauskina sain taas kerran kunnian tarjoilla eräälle bloggarille [tästä olenkin jo hehkuttanut ainakin parissa aijemmassakin postauksessa] ja hänen seuralaiselleen. Silloin olin vielä autuaan tietämätön heidän taustoistaan ja parempi näin, sillä mitään erikoista aavistamatta pystyin tarjoilemaan heille aidon rennosti, ilman sen erikoisempia selviytymis paineitakaan. Hienon arvostelun sainkin muuten palvelustani:  "Iso plussa aivan mielettömän lämpimästä palvelusta! En muista milloin olen viimeksi tuntenut itseni näin tervetulleeksi ravintolaan syömään."  [em. virke lainattu white-trash-disease -blogista]. Nyt minulle, kivasti näin viikon jälkikäteen, selvisi bloggarin seuralaisen "menneisyys" eli kyseessähän oli Suomen ensimmäisen Top Chefin voittaja, Akseli Herlevi. Että sellasta, ei yhtään sen vähempää ja on mullaki sitten vain todella hidas sytytys! :]] Aika mageeta kuitenkin, että itse Top Chef Suomi on tepastellut Fäbodassa ja maistellut juuri meidän kokkiemme loihtimia burgereita. Heidän Fäboda vierailustaan voitte halutessanne lukea lisää täältä!

Kuten jo tekstin alussa mainitsin, burgeri kuukausi on ohi ja pasta viikonloput ovat sen sijaan pärähtäneet eilen hienosti käyntiin. Syksyn kirpeys ollaan otettu myös aijempaa paremmin huomioon [niin sisustuksessa kuin tarjottavissakin] ja tarjolla onkin iso kasa erilaisia irtoteetä sekä kuumaa kaakaotakin löytyy nyt valikoimasta. Näistä tee, kahvi ja kaakao jutuista voisin kertoa myöhemmin lisää, kuvien kera!

Tänään vapaata huomenna töitä, ehkä tavataan siellä!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!