sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

on keskikesän aika kaunein...

Juhannuksesta on kulunut jo viikko mutta ajattelin kuitenkin jakaa teidän lukijoiden kanssa muutaman kuvan meidän juhannusaatosta ja koko juhannus viikonlopulta! Joka juhannus iskee pienoinen paniikki siitä, että KESÄHÄN ON VASTA ALKANUT JA PIAN SE ON JO OHI! Rakastan kesää, lämpöä ja valoisuutta (vaikkakin yöt saisivat olla pimeitä ympäri vuoden). Joka juhannus mietin, että tasan puoli vuotta sitten oli jouluaatto ja nyt on enään vain vaivaiset puoli vuotta siihen että jouluaatto on uudelleen. Taas on alkanut päivät lyhenemään. Huaah! Ei kestä kyllä näin kesäihmisenä ajatella tuollaisia synkkiä ajatuksia liikaa! Täytyy vain keskittyä elämään tässä ja nyt sekä nauttia jokaisesta ihanasta kesäpäivästä<3!


Juhannusaattona nautittiin grilli herkuista, salaatista, vesimelonista, lohkoperunoista sekä muista ihanista ,makeista, herkuista..Ainakin kuva Emil kummipojasta paljastaa sen, että jälkiruoka koostui suklaasta ja herkullisesta sellaisesta :P
Emma kummityttö puolestaan sai tarpeekseen aikuisten ja pienempien lasten armottomasta kälinästä ja pakeni parvekkeelle lepuuttamaan hermojaan hyvän kirjan kanssa. Paparazzi Elli nappasi Emmasta kuvan olohuoneen ikkunan läpi ;)



Tässä kuvia juhannusaaton jälkeisistä pyhäpäivistä! Pyhät vietettiin leppoisissa merkeissä. Nautittiin auringosta terassilla. Linn ikuisti kuvan äidistä ja papasta lepotuoleilla<3 Käytiin vierailulla Svartgrundet:ssa (ihana ihana paikka) ja Linn poimi lupiineja terassin kaunistukseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!