torstai 27. joulukuuta 2012

Joulunpyhät.



Me ollaan vietetty joulunpyhät hyvin prinsessamaisissa ja potkupukumaisissa [One Piece] tunnelmissa.
Kuopuksemme on jopa intoutunut mixaamaan näitä kahta edellistä asukokonaisuutta ja lopputulos on, sanoisinko, varsin erikoinen. En olekaan ennen nähnyt korkokenkien ja kruunun yhdistämistä One Pieceen, mutta ehkä tämä onkin kevään kuumin muoti-ilmiö?!?
Keskimmäinen tyttäreni on leikkinyt myös innoissaan oman rakkaan nukkensa, Annin, kanssa. He ovat tätä nykyä teksiilikakoset ja kiitos siitä kuuluu fammulle.  Anni sai fammulta joululahjaksi pippi neuletakin ja se on kyllä niin suloinen. Annin omistaja on nyt extra ylpeä nukestaan.




Mä sain rakkaaltani joululahjaksi mm. nämä hopeiset Hultquist copenhagen ristikorvakorut ja ne ovatkin nyt minun tämän hetkiset ykkös koruni!

Tänään onkin sitten arkipäivä pitkästä aikaa, mutta meidän perheessä arkikin jatkuu lököttelyn merkeissä, sillä eskarilaisen lisäksi myös mieheni on kotona ja alkaa töihin vasta ensi vuoden puolella, mikä nautinto!
Olen ottanut tästä, kaikkikotona, aamusta kaiken irti heräämällä aikaisin ja käymällä lumisateen siivittämänä juoksulenkillä. Mikä ihana hiljaisuus kaikkialla vallitsikin ja tästä kaikesta sain niin paljon energiaa ja mielenrauhaa samanaikaisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!