keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Jouluaattona.


Tässä tulee muutama kuva jouluaatostamme.
Jouluaatto aamuna nautimme riisipuurosta täällä kotonamme yhdessä lasten isovanhempien eli minun vanhempien kanssa. Puuroon lisätty manteli toi lisä jännitystä puuron syöntiin ja sitä upposikin ennätys määrä lasten suihin. Keskimmäisellä aarteellani oli tänä jouluna onni myötä ja hän löysi mantelin puurostaan.



Tässä kummitytöltäni saatu joululahja, sypressi, ihanassa paperikassissa. 

Iltapäivällä siirryimme sitten isosiskoni herkuista notkuvan ja hienosti katetun pöydän äärelle. Tässä vaiheessa lasten jännitys alkoi olla jo sitä luokkaa, että ruokaa oli vaikea keskittyä syömään ja tämä syömispuoli jäikin enimmäkseen meidän aikuisten vastuulle.


Itse en ole mikään perinteisen jouluruuan ystävä ja lautaselta löytyikin kaikkea muuta kuin laatikkoja, sillejä ja  joulukinkkua. Lautaselleni keräsin lihan ja lihapullien lisäksi uuniperunaa, fetajuustosalaattia, floridansalaattia, perunasalaattia ja katkarapusalaattia eli sanoisinko, että hieman modernimpaa jouluruokaa.


Minun juhlalook.

Kuopuksen juhlalook.

Ja vihdoin ja viimein lasten tuskaisa odotus palkittiin,
joulupukki asteli tupaan!!
Voi mikä riemu. Pukki oli niin kiltti ja leppoisa ettei kenenkään tarvinnut pelätä vaan kaikki uskalsivat tehdä lähempää tuttavuutta karvanutun kanssa.


Jälleen saamme olla kiitollisia siitä, että saimme kaikki olla jouluaaton terveinä ja nyt nautimme koko perheen joululomasta täysin siemauksin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!