lauantai 12. tammikuuta 2013

Valkoiset tulppaanit


ja luonnosta poimitut oksat ovat heikkouteni jo tammikuussa!

Aina ennen olen kyllä malttanut odottaa hiukan yli tammikuun puolen välin ennen,
kun olen iskenyt kynteni tulppaani-koivunoksa kimppuun. 
Vuoden ensimmäiset tulppaanit olen jo kolmen vuoden ajan ostanut vasta keskimmäisen prinsessani syntymäpäiville, mutta nyt ei valitettavasti tämä äiti jaksanut odottaa siihen asti vaan sorruin kauppakierroksellani valkoisiin tulppaaneihin...





Tulppaanien osto sai tämän äidin tarpomaan myös takapihan metsässä kera muksujen ja heistä se olikin erityisen hauskaa, sillä äiti toimi aura-autona ja takana kulkevat pääsivät vähemmällä.
No kuka sitä nyt ei tarpoisi ja samalla kuntoilisi muutaman oksan tähden.






Valmiin tulppaanikimpun näkeminen hämmensi hieman esikoistani, sillä pienen hetken hän ehti jo luulla pikkusiskon syntymäpäivien kolkuttelevan ovella. Niistä synttäreistä ollaankin puhuttu ahkeraan jo heti joulun jälkeen ja tämä kimpun näkeminen sekoitti esikoiseni pään. Vielä täytyy lasten jaksaa odottaa, sillä malttamaton äiti on nyt vaan aikaansa edellä.








Tulppaanit sekä oksat asettelin tällä kertaa minun "monitoimi vaasiini". Tämä hienous toimittaa sekä lyhdyn, että kukkavaasin tehtävää ja on mielestäni loistava molemmissa rooleissaan.
Onneksi hankin näitä silloin aikoinaan pari kappaletta, sillä tykkään näistä molemmista "rooleista" niin paljon, että en osaisi päättää haluaisinko tämän olevan vaasina vai lyhtynä. Nyt minulla on toinen lyhdyn sekä käpyjen säilytys tehtävässä ja toinen toimii tulppaanivaasina.


Tulppaani aiheista lauantaita vietetään meillä ja toivotankin teille oikein pirtsakkaa lauantain jatkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!