sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kelaisin takaisin perjantaihin.


..jos vain jotenkin voisin ja ottaisin tämän viikonlopun uusiksi!






Jotenkin tämä viikonloppu on kyllä ollut ihan extra EXTRA ihana alusta loppuun asti, vaikka olemmekin pyörineet koko viikonlopun vain tässä lähi kulmilla. En laittaisi kyllä yhtään pahakseni vaikka aikaa käännettäisiin takaisin perjantaihin. 
Perjantaina mun vanhemmat olivat täällä meidän seuranamme ja yhdessä lapsieni sekä vanhempieni kanssa hoidin viikonloppu ostokset. Oli ihanaa saada shoppailu seuraa ja kanto apua kauppakassien kanssa; kaikki sujui selvästi rattoisammin. Unohtaa ei sovi myös sitä, että perjantaina tein mahtavan löydönkin.
Lauantaina saimme ihanuus vieraita tänne meille ja tänään olen kuluttanut aikaani meidän takapihalta lähtevällä hiihtoladulla. Olin kyllä varsinainen retro [tai oikeastaan YSÄRI] näky kaikkine neonvärisine kamppeineen ja eivät hiihtimeni [kuten 2,5v kuopukseni suksia nimittää] olleet kuin vaivaiset 18 siis KAHDEKSANTOISTA vuotta vanhat, mutta hyvä oli niissä pito edelleen ja kilometrejä kertyi tänään 10 kilsaa. Nostalgisissa tunnelmissa matkaani taitoin ja muistelin 11 vuotiasta minääni sekä niitä lukuisia ala-asteella hiihdettyjä kilometrejä. Nämä sukset herättivät minussa pelkästään ison kasan ihania muistoja ja olisin voinut elää pienen hetken ne muistot uudelleen.

No mitäs sitä turhia menneitä haikailemaan vaan elää täytyy tässä ja nyt. Huomenna voi olla vähintäänkin yhtä ihana päivä kuin tänään, eilen ja toissa päivänä. Ainakin lähden jo huomenna uudelleen ladulle sivakoimaan kera minun ysäri suksien, se on varma.


Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!