tiistai 29. tammikuuta 2013

Juhlahumua osa II.


Puinen pyykkipoika oli kätevä nipsauttaa tulppaani astiaan kiinni ja kirjoittaa siihen pieni tervehdys.
Kiva pieni yksityiskohta tämäkin.














Tässä hieman näitä lupaamiani kuvia juhlakattaus n:o 2:sta eli viime sunnuntain juhlista. Suolaisena tarjottavana meillä oli aluksi savuporo-aurajuustokeittoa ja tuoreita siemensämpylöitä. Keitto oli minun ja mieheni itsetekemää, mutta sämpylät "tarjosi" pirkka. Tämä savuporo-aurajuustokeitto on kyllä vaarallisen hyvää, sillä sen teossa ei ole kermaa säästelty eikä se kyllä ihan suolatonkaan ole. Mmmm niin hyvää!





Yksi sun toinen juhlioista on sokerittomalla linjalla, näin tammikuussa, kaiken jouluherkuttelun jälkeen, joten makea tarjonta jäi aika suppeaksi. Eihän sitä nyt voinut kuitenkaan synttärijuhlia pitää ilman muutamaa herkkua ja keksit sekä tomusokerikuorrutteiset pullat saivat tällä kertaa sammuttaa vierailioiden makeannälän. Niin ja olihan tässä kyse lapseni synttärijuhlista ja lapsethan tunnetusti säästää vatsaa herkuille.


Seuraavat juhlat tässä talossa järjestetäänkin sitten huhtikuussa ja silloin on kyseessä esikoisemme 7-vuotis bileet..vauhtia, hihitystä ja ääntä on siis silloin tiedossa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!