torstai 31. tammikuuta 2013

Tammikuun 2nd-hand.


Kyllähän sitä nyt laborantin kodissa täytyy olla jotain laborantin välineitäkin
[250ml Pyrex erlenmeyer "erkka"]!


Hieman turkoosia, lasikupin muodossa, kevät sisustusta siivittämään.


Tällaisia retro konttori tarvikkeita ei vaan voi koskaan olla liikaa.


Inhon ja rakkauden tunteita herättävä vihertävä "kannu".

Tammikuu vetelee loppujaan, mikä onni! Sanompa vaan olevani iki onnellinen, että eletään jo tammikuun viimeistä päivää. En ole yhtään tammikuun ihmisiä ja helmikuukin saisi minun puolestani vilahtaa todella nopeaa ohitse. Maaliskuussa voikin sitten jo hymyillen siirtää katseen kohti lämmittävää kevät aurinkoa..Aah!

Jos nyt kuitenkin siirtyisin tästä tammikuun "avautumisesta", tähän varsinaiseen aiheeseen eli tämän kuun kirppislöytöihin. Kirppistely jäi tässä kuussa aika vähäiseksi, mutta jotain pientä aarretta löysin kuitenkin kotiani piristämään: lasinen 250ml erlenmayer, soma turkoosi lasikuppi, metallinen rei´ittäjä ja vihreän kirjava astia/kannu. Jokainen näistä taisi maksaa kokonaisen €uron!
Erityisen onnellinen olen erlenmayerin löytämisestä ja tällaisia haluaisin ehdottomasti löytää lisää. Olisi ihana saada pieni tuulahdus teollisuutta keittiööni niiden muodossa. Myös metallinen rei´ittäjä on ihanuus löytö ja taas täytyykin vain todeta, että: "mikäli kotikonttorin omistaisin, rei´ittäjän sinne sujauttaisin!" Eniten tunteita kuitenkin herättää tämä viimeisessä kuvakollaasissa oleva kannu, sillä en oikein tiedä tykätäkkö vai eikö tykätä. Nyt se kuitenkin komeilee olohuoneen hyllyssä ja saa siellä ainakin vielä toistaseksi olla.

Helmikuussa olisi tavoitteena ehtiä tekemään useampikin kirppisrundi ja aika näyttää, toteutuuko tavoitteeni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!