keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uudenvuodenaatto






Ja kuten näistä kuvista voi jokainen itse nähdä, niin uudenvuodenaatto sujui tunnellmallisissa, riemukkaissa, lämpöisissä, herkullisissa, lumisissa, iloisissa...merkeissä!

Vietimme joululoman viimeiset päivät isosiskoni perheen luona ja juhlimme siellä myös vuoden vaihtumista. Joululoma vierähti todella nopeaa ja me saamme olla taas kerran kiitollisia koko loman ajasta. 
Erityisen kiitollisia saamme olla siitä, että pysyimme kaikki terveenä ja olemme saaneet nauttia läheistemme seurasta. Loma päivät ovat siis olleet mitä parhaimpia!

Kiitollisin mielin jatkamme arjen pyörittämistä ja siihen kuuluu aikaiset aamuherätykset lasten harrastuksineen.
Hieman olen jo tänään ehtinyt joulua siivoamaan nurkista pois ja huomenna joulunpoistooperaatio jatkuu.
Mustan ja puiset tähdet ajattelin jättää vielä esille, mutta muut ikkunoissa roikkuvat tähdet sekä pöydillä olevat kyntteliköt saavat kyllä mennä kovaa vauhtia komeroon.
Aina on ihanaa laittaa joulutavarat esille, mutta on ne kyllä vähintään yhtä ihanaa ottaa poiskin!

Isosiskoni kanssa kävin taas kerran Paljekirppiksellä ja sieltä bongailinkin yhtä sun toista aarretta, jotka korvaa tämän joulutavaroiden poistamisen aiheuttaman tyhjyyden. Huippua saada heti joulutavaroiden tilalle jotain uutta ihanaa. Esittelen uusimmat kirppislöytöni heti, kun sateinen sää tästä vähän kirkastuu ja valokuvaus inspis sen myötä iskee.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!