maanantai 25. heinäkuuta 2011

back in business!

no nyt on sit lomat lomailtu siis ainakin rakkaan mieheni osalta sillä mullahan tämä elämä täällä kotona lasten kanssa on aina yhtä lomaa (heh heh)! mutta en yhtään hetkeä vaihtaisi pois sillä olen enemmän kuin tyytyväinen elämääni kotiäitinä<3 on vain pieni hujaus niin lapset ovat kasvaneet isoiksi ja sitten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin työ,työ,työ!

mieheni peräti VIIKON kestänyt loma meni tietysti ihan liian nopeaa ohi mutta meillä oli sitäkin ihanampaa ja nautimme joka hetkestä! Me olimme reissussa lähes koko loman ajan mutta siitä reissusta kerron teille joskus vähän myöhemmin kera kuvien (kuvia tulikin räpsittyä reissulta hurjat 565 kpl:ta..nice!)..sen vain voin kertoa jo nyt että reissu oli erittäin onnistunut! :D

reissun jäljiltä keräytyi valtava vuori pyykkiä ja voitte varmaan kuvitella, että ilman kuivausrumpua niiden kuivattamisessa on mennyt monen monta päivää..varsinkin tällaisen raivostuttavan kostean mätäkuukauden vallitessa! vasta tänään olisi ollut täydellinen pyykin kuivaus ilma (aurinkoinen ja tuulinen) mutta nyt se on jo myöhäistä sillä olen vihdoin ja viimein saanut reissu pyykit kuivaksi. tietysti pyykkiä 5 hengen taloudessa kasaantuu ihan koko ajan eli olen kiitollinen siitä että välillä on tällainenkin ilma ja saan pestyn pyykin lähdes hetkessä kuivaksi ja kaappiin.
mutta kuivausrumpu on kyllä aika korkealla toivomuslistallani (se lista onkin aika pitkä miltei loppumaton) ;)

tänään minun ohjelmassa on, lasten kanssa puuhailun lisäksi, kuivan pyykin viikkaaminen kaappeihin sekä uudestaan likaantuneiden vaatteiden pesua ja ei tietysti voi unohtaa sitä että mieheni palaaminen takaisin työmaalle tarkoittaa myös sitä että minun täytyy alkaa käymään läpi firman (tec heat) sähköposteja ja mahdollisia uusia tarjouspyyntöjä eli siinä mielessä on minunkin lomat lomailtu vaikka kotiäiti olenkin!

tähän loppuun voisinkin liittää muutaman aiheeseen sopivan kuvan :)


minun työmaa eli hurja pyykkivuori
ja kone pyörittää jo toista koneellista :)
yhteensä pesin reissu pyykkiä 8
täyttä koneellista.puuh!


muutama vanha otos joka kuvaa tämän hetkistä työtäni lasten hoidon ohella
eli tässä myös minun toinen työmaani

mm. tällaiselta näyttää puolestaan mieheni työmaa

palaan asiaan mahdollisimman pian<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!