lauantai 5. tammikuuta 2013

Kaksi mattoa yhdeksi.



Joululoman aikana puuhailtiin myös tällaista:

2x elloksen pienestä [70*150cm] matosta tuli 1 iso [140*150cm] matto 
juuttinarun ja neulan avulla..Kätevää!

Ja nyt on matto ongelmakin ratkaistu, olen niin tyytyväinen!

Tilasin syksyllä 2x harmaavalkoraidallista mattoa ja niistä matoista oli tarkoitus syntyä 2 kpl istuintyynyä, mutta toisin kävi. Nähdessäni matot ihan livenä, ihastuin niihin niin kovin etten malttanut olla laittamatta niitä olohuoneen lattialle, sohvapöydän, alle! Siihen ne sopivat kuin nyrkki silmään ja siihen ne sai myös luvan jäädä. 

Yksi asia niissä alkoi kuitenkin sitten käytössä ärsyttää ja se oli tietysti se, että kaksi irrallista mattoa pysyy paljon huonommin paikoillaan kuin yksi iso ja siksi päätinkin ratkaista tämän ongelman ompelemalla nämä kaksi ihanuus mattoa kiinni toisiinsa, siihen päättyi mattojen siirtyminen erikohtiin ja lompakkokaan ei kokenut sen suurempaa lovea. Sen sijasta, että olisin ostanut uuden ison maton olohuoneeseen, syntyi kahdesta jo aijemmin ostetusta matosta se yksi, tarvitsemani, iso!

Hyvin ovat ompelukset pysyneet matoissa vaikka olen ehtinyt niitä jo imurilla hinkuttamaan, parvekkeella puistelemaan sekä mattopiiskalla piiskailemaan. Ei ainakaan voi moittia etteikö ompeluksessa käyttämäni juuttinaru olisi riittävän kestävää!

Yritin tässä muutama päivä sitten katsella Elloksen sivuilta, että olisiko sieltä vieläkin löytynyt näitä kyseisiä mattoja, sillä haluaisin ommella näitä nyt kolme vierekkäin, 
mutta ilmeisesti matto on suureksi surukseni jo poistunut myynnistä.Harmi!
 Olisin halunut tehdä näistä matoista oikein kunnon ison "tilkku"maton.



4 kommenttia:

  1. kyllä sie kans keksit! olet pelle peloton.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ideoita syntyy tältä pelleltä kuin sieniä sateella ;)

      Poista
  2. Samaa olin just kirjoittamassa, että miten keksit tuon :D -AP-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!