perjantai 4. tammikuuta 2013

Inspiroiva perjantai.

Viikon paras päivä on täällä taas eli perjantai.wohoo!

Mun perjantai starttasi käyntiin jo klo: 06:30 reippaalla juoksulenkillä ja sen jälkeen istuuduin, suihkun kautta, aamupalalle. Kera aamukahvin selailin H&M kevät 2013 kuvastoa ja inspiroiduin.
Taas oli kuvasto pullollaan kaikkea ihanaa ja muutamat nousi mun suosikkilistalleni.



*kaikki kuvat kuvakollaasiin on lainattu osoitteesta: www.hm.com/fi

Tyttöjeni makuhuoneeseen voisin kyllä hankkia enemmän kuin mielelläni kaiken tuossa ylläolevassa kollaasissa olevan. Paljon kaikkea keväistä väriä, eläinkuvioita ja glitteriä [joita tytöt rakastaa]!
Olisi kiva piristää sitten kevään kunniaksi myös tyttöjen huoneen ilmettä ja vaihtaa vähän värimaailmaa sielläkin. Roosa on edelleenkin tyttöjen suosikki väri, joten sitä ei ainakaan sovi mennä poistamaan.




*kaikki kuvat kuvakollaasiin lainattu osoitteesta: www.hm.com/fi

Itse ihastuin kuvastoa katsellessani tällä kertaa erityisesti vihreän värisiin yksityiskohtiin ja torkkupeitto on niistä kyllä ehdoton ykkönen. Myös pikkulintu kuvioinen tyyny on must hankinta, tipun muotoisista munanlämmittimistä puhumattakaan! Paljon on siis kaikkea ihanaa, joita mielellään siirtelisin ostoskoriin.

Kevät sisustukseen taidankin haalia jonkin verran erinlaisia graafisiakuvioita, eläinkuvioita, metsän [sammaleen] vihreää, harmaata, puunväriä...luonnonläheisyyttä taidan tavoitella siis vielä keväälläkin!

Inspiroivaa perjantaita teillekin!

ja muistakaahan, The Voice of Finland starttaa tänään ja Putous huomenna..mahtista!

4 kommenttia:

  1. Mulle ei oo vielä tullu uutta h&M kuvastoa, sitä odotellessa. Vaikka näkeehän netistäkin, mutta on mukavampi selata lehdestä. Jee, The Voice of Finland!! -AP-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehti on aina lehti eli ykkönen ja niin on The Voiceki :) Kiitos A ku kommentoit..ARVOSTAN sitä<3 olis kiva välillä tietääki, että ketkä kaikki mun sepustuksia oikein lukee! :)

      Poista
    2. mie kand selasin kuvastoa ja etsin samanlaista kangaspussia kuin se sinun jossa säilytät vaippoja, mutta harmikseni samanlaisessa pussissa luki tällä kertaa babys laundry, joten se ei oikein sovi käyttötarkoitukseen.... ajattelin et voisko ommella?!?! mut en tiä ossaanko.... :/

      Poista
    3. tietysti osaisit ommella..helppoko mikä! Sit sellanenki ois hyvä niksi saada pussukka ku tilaisit vaikka hm homesta 2kpl keittiöpyyhkeitä ja ompelisit ne kiinni toisiinsa reunoista! Vaikein osio olis sit tehä se kuja nauhalle mut kyllähän sie senki klaaraisit :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!