tiistai 26. heinäkuuta 2011

Tuurissa on Tuuria?!

Vastaus: NOT!!!

Ainoa seikka mikä reissussamme meni pieleen oli se, kun päätimme mennä Tampereelta Ähtäriin&Tuuriin!
(Olisi pitänyt jäädä vielä toiseksi yöksi Tampereelle ja käydä taas kerran moikkaamassa yli ihania delfiinejä!...)

Ähtäristä en voi sanoa juuta enkä jaata, sillä sinne emme valitettavasti (?) voineet mennäkoko päivän kestäneen kaatosateen vuoksi. 

Menimme sitten Tuuriin ja ajattelimme siellä viettää aikaa koko päivän! ehe ehe..oltiin siellä yhteensä pari vaivaista tuntia ja sekin aika meni jonottaessa surkeaan ruoka ravintolaan ja huonoa kauppa karttaa seuratessa! 

Se oli meidän ensimmäinen ja viimeinen kerta kun siellä vierailimme! En kyllä yhtään ymmärrä, että miten sellaisesta surkeasta paikasta tehdään televisio ohjelmaa ja vieläpä toista tuotantokautta?!? Kukahan sitä viitsii edes seurata?!?

En tiedä oliko meillä vain jotain järkyttävän huonoa tuuria siellä ollessamme vai miksi kaikki tuntui niin ällöttävältä? Vai oliko meillä kenties asennevamma? :D

Ainoa positiivinen asia siellä oli se kun tytöt saivat ostaa itselleen pienet lelut..Linn valitsi kupla miekan, Ava jätti pomppupallon ja Vilda kolme pientä palloa :)

Surkeita asioita oli :
LOUNAS! (ajattelimme, että ehkä ruoka lievittää pettymystä, mutta EI! Valitsimme lounaan sillä se oli n. 3x halvempaa kuin varsinaiset annokset, mutta se oli NIIN MAUTONTA että mä en pystynyt sitä edes syömään ja se on TODELLA HARVINAISTA sillä olen mielestäni kaikki ruokainen! Lapsille oli oma lounaspöytä ja sieltä oli kaikki tarjottavat loppuneet..!) 
Ihmiset olivat jotenkin erilaisia länsi ja etelä-suomen ihmisiin verrattuna (kaikki lukijat saa itse päätellä, että mitä erilaisilla tarkoitan ;) )
Rakennus/rakennukset olivat todella sekavia! Luulimme että koko "höskä" kuuluu yhteen, mutta aikamme siellä sekkailtuamme huomasimme, että ruokakaupasta ei päässytkään päärakennukseen ja se oli meistä tosi huono juttu! Ruokapaikkoja noinkin isossa paikassa olisi saanut olla enemmän ja muutenkin paremmat info taulut olisi ollut ehdoton juttu! (tai eihän siellä ollut edes mitään infotaulua niin kuin yleensä kauppakeskuksissa on vaan siellä oli vain jotku ihmeet paperilappuset "oppaana")...

Lyhyesti ja ytimekkäästi voisin sitä paikkaa kuvailla seuraavin sanoin:
Omistajansa näköinen paikka!!!

Paljon myös kuvastaa se, että minua ei huvittanut ottaa yhtään kuvaa tästä paikasta ja se on kova juttu mulle himo valokuvaajalle! Mielestäni paikka ei ollut kuvaamisen arvoinen!

"paska reissu, mutta tulipahan tehtyä"
(tämä lause sopii siis vain tähän viimeiseen ja todellaki vähäisimpään kohteeseen eli Tuuriin)
:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!