torstai 10. tammikuuta 2013

Sohvapöytä kuormalavojen reunuksista x2


Sohvapöytä n:o 1 on betonikannellinen:

[koko: 1/2 Euro-lavan reunus x2 + betonikansi 5cm]




Sohvapöytä n:o 2 on, mustaksi maalattu, muottivanerikannellinen:

[Koko: Euro-lava + Euro-lavan reunus x2 + muottivanerikansi 1,5cm]





" Ensin syntyi yksi 
ja sen innoittamana myöhemmin vielä toinenkin"

Eli ensimmäinen kuorma/lastauslavojen reunuksista tehty sohvapöytä syntyi noin 1 vuosi sitten
ja toinen [puolikas] sellainen syntyi nyt syksyllä.

Isompi pöytä on Tv-huoneessamme ja se on tehty arkkupöytä-malliseksi [on muuten ihan yliveto "vierasmakuvaatteiden" säilömisessä ja tv-huoneemmehan toimii siis myös vierashuoneena]

Puolet pienempi pöytä on sitten olohuoneessamme ja sitä koristaa ihanan ihana betonikansi. Tämä pöytä ei tietystikkään ole avattava, sillä betonikansi painaa tuhottomasti [!] Reunukset olemme tässä betonikansipöydässä käsitelleet mustalla petsillä ja puun syyt tulevat näin kivasti näkyviin, eikä lopputuloskaan ole liian "raskas/tunkkainen".

Molempiin pöytiin on asennettu myös rullat alas, jotta liikuttaminen olisi esim. siivoustilanteessa erityisen vaivatonta ja rullat ovat melkeinpä välttämättömyys ainakin betonisen version kohdalla, sillä muuten en pystyisi sitä todellakaan liikuttamaan ilman apuvoimia ja siivoaminen menisi näin liian monimutkaiseksi.

Kumpainenkin sohvapöytä on minun ja mieheni käsialaa ja tällaiset sohvapöydät ovatkin mainio DIY-idea [Diy -sohvapöytä] ja todella edullinen sellainen [varsinkin, jos kuormalavan reunukset löytää jostain ilmaiseksi].


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!