tiistai 5. helmikuuta 2013

05-02-2013






Tänään vietetään maukasta Runebergin päivää ja arkea piristävää kotiäiti-treffi päivää. Ihanaa syödä Runebergin torttuja ja muita herkkuja yhdessä pienien sekä isojen ystävien kanssa. Maailman paras työkaveri porukka kokoontuu siis jälleen, mutta yksi työkaveri ja hänen alaisensa [muksut] ;) puuttuvat joukostamme ja se latistaa tietysti hiukan tunnelmaa. No, mutta tunnelma täytyy kuitenkin virittää siitäkin huolimatta kattoon ja alankin tässä odottelemaan ystäviä tänne meidän kotiimme!

//Makean maukasta Runebergin päivää teille kaikille//



2 kommenttia:

  1. luen tässä haikein mielin tätä päivitystä ja on niin ikävä teitä ja treffejämme. Toivottavasti teillä oli hauskat kutsut, meillä vietetään runebergin päivää vähän ikävimmissä merkeissä, eli lapset oksennustaudissa :/ toivottavasti pääsen käymään siellä piakkoin, niin sitten nähdään!

    <3 Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista <3 kivasti meni treffit..olisi ollu kiva jos olisit ollut kanssamme! Olisi kyllä kiva treffata pian ja mennä vaikka syömään yhessä <3 toivottavasti selätätte taudin pian ja sulle ei ainakaan se tarttuis..voimia!

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!