keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kotiäitien työpalaveri.


Suolaisena tarjottavana kebab salaattia.


Makeiden tarjottavien, lasten, listaykkönen oli ranskanpastillit.




Pienet työkamut ensin, isot perässä.


Ihanaa oli taas saada järjestää kotiäitien "työ"palaveri täällä meidän huushollissa. On se vain niin tärkeää ja voimia antavaa saada keskustella välillä vähän aikusemmassakin seurassa; pohtia syvällisiä ja sen sellaista. Yhtä tärkeää on tietysti myös lapsilla saada ikäistänsä seuraa ja purkaa energiaa leikin tiimellyksessä. Tällaisista palavereistä nauttii siis sekä pienet, että suuret.
Seuraava treffi päivä taitaakin sitten olla jo ensi torstaina ja silloin palaverin teemana on tietysti ystävänpäivä. Todella tärkeä päivä sekin ja ihanaa on saada viettää silloin aikaa pienten ja isojen ystävien kanssa.

Meillä keskimmäinen prinsessa potee tänään korvasärkyä ja menemme illalla bioljus hoitoon koko konkka ronkan kanssa, sillä kaikki on enemmän ja vähemmän nuhaneniä. Onneksi ei korvasärky iskenyt eilen, sillä silloin ei olisi pikkupotilas jaksanut ehkä leikkiä yhtä reippaasti kavereidensa kanssa eli jotain positiivista tässäkin. Toivottavasti särky jää bioljus koneeseen ja kuume ei näyttäydy meillä päin.



2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!