lauantai 20. elokuuta 2011

Lauantai...viikon paras päivä!



Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että lauantai on viikon paras päivä!

Parhaan siitä tekee sen, että silloin koko perhe on kotona ja yhdessä voidaan puuhastella kaikkea kivaa esim. ulkotöitä! Pyrin viikolla tekemään kaiken sellaisen itse, mitä pystyn tekemään lastenhoidon ja yleisen kodinhoidon ohella ja lauantait on sitten omistettu sellaiselle extra tekemiselle...extra tekeminen onnistuu huomattavasti helpommin, kun on kaksi aikuista puuhastelijaa. Vuorotellen hoidetaan lapsia sekä ruanlaitto juttuja ja sitten niitä töitä.töitä :)
Tänään niitä töitä.töitä ollaan tehty ulkotiloissa! Me ollaankin vietetty ihan koko päivä ulkona koko perheen voimin ja sen kyllä huomasi siinä, että lapset taas nukahtivat lähes samantien, kun painoivat päät tyynyihinsä. Ulkoilma teki siis tehtävänsä!
Tänään on ollut ihana puolipilvinen sää eli just sopiva ulko puuhasteluille<3

Meidän pää projektina oli ulkovajan teko ja sen eri tekovaiheista näettekin pienen kuva kollaasin tuossa yläpuolella! 

Vaja on tehty vain ja ainoastaan lastauslavoista (lastpall). Ainoastaan saranat, sekä oveen kiinitetty haka ovat siinä lisänä ja nekin löytyi omasta takaa (tapaankin todeta miehelleni näin, omaa isääni siteeraten, sitä mitä minulla ei ole, ei edes tarvita!) :) Olen aika kova keräileen ja säästeleen kaikkea rakennus ja askartelu materiaalia..joskus ehkä jopa liikaakin, mutta muuten heitän helposti kaikkea muuta ylimääräistä (?) roskiin ja hyväntekeväisyyteen. Siitä, rakennusmateriaalien keräily, syystä minulta siis löytyikin saranat ja haka omasta takaa. Tällaisissa tilanteissa (vaja rakennettiin ihan extempore) se olikin huippu juttu! Ei tarvinnut erikseen lähteä niitä hakemaan kaupasta vaan sai keskittyä yksinomaan rakentamiseen.
Puuvajastamme puuttuu ainoastaan pelti. Me laitettiin vihreä pressu nyt väliaikaisesti katoksi ja olisi sitten tarkoitus joskus laittaa vielä pelti sen pressun päälle.

Vajasta tulikin tosi hieno ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen (tyytyväisyys on huipussaan siksi, että rakentamiseen ei kulunut rahaa lainkaan ja pystyttiin hyödyntään muuten hukkaan meneviä lavoja). Kierrättäminen on nice!

Hassua tästä taas kerran tekee sen, että me ei mieheni kanssa koskaan suunnitella mitään etukäteen. Yhtäkkiä vaan päätetään, että nyt tehdään nuille polttopuille suoja katos. Mieheni lähti sitten rekalla metsästämään lastauslavoja ja toikin kotia sellaisia suuria 5kpl. Niitä sitten alettiin pystyttämään ja ajatuksissamme oli vain sellainen yksinkertainen pieni väliaikainen hökkeli, mutta taas kerran siitä tulikin paljon tarkoitettua hienompi!!!!!
Yhdessä ideoidessamme olemme aina tyytyväisiä lopputulokseen. Lyömme mieheni kanssa päämme yhteen ja saamme aikaan toinen toistaan parempia ideoita :)
 Lähes kaikki "itsetehty" täällä kotona on meidän yhteistyömme tulos.
Me olemme lyömätön tiimi!
:D

P.S Huomaatteko, että yhdessä kuvassa meidän Vilda vauva keinuu jo yksin rengaskeinussa! Reipas pimu<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!