torstai 8. maaliskuuta 2012

Makuuhuone.

vihdoin sain aikaseksi kuvata meidän makuuhuonettamme 
ja esitellä sen teille!

Jo bloggaamisen alkumetreillä pyöräytin käyntiin kotimme esittelykierroksen ja vieläkään en ole päässyt kierroksen loppuun [osan huoneistamme olen "joutunut" jatkuvien muutoksien takia esittelemään jo pariinkin otteeseen.hih!]. Nyt olen kuitenkin jo päässyt alakertaan ja alakerrastakin olenkin jo esitellyt isojen neitien makuhuoneen sekä kodinhoito/pesuhone/sauna osaston. Jäljellä on siis vain tämän meidän makuhuoneemme lisäksi enää 3 kohdetta: 
vieras eteinen, arkieteinen sekä portaiden alla oleva leikkimökki [lekstugan].

Tämäkin huone (makuhuoneemme) on kokenut tässä vuosien varrella jos minkäkinlaisia muutoksia.
Aivan aluksi tämä huone toimi vierashuoneena ja tehoste seinän väri oli lila ja muutettuamme itse nukkumaan vierashuoneeseemme, maalasimme lilan tehoste seinän vaalean beigen väriseksi. Tätä beigeä seinää en jaksanut todellakaan kauan aikaa katsella vaan tulin siihen tulokseen, että valkoinen on paras vaihtoehto tällaiselle tuuliviirille. Kyllästyn väreihin todella nopeasti ja siksi onkin parasta, että hankin huoneeseen kodikkuutta ja lämpöä pienien värikkäiden yksityiskohtien kautta. Seinät olkoon jatkossakin valkoiset.
Minulla taitaa kyllä olla koneella eri vuosina otettuja kuvia makuuhuoneestamme ja niiden kautta muutokset näkyisivät konkreettisesti, mutta en ainakaan tähän hätään jaksa niitä etsiä.
Sen verran voin kertoa kuitenkin muutoksista, että parisänkymme on oikeasti Ikeasta aikoinaan ostettu tammenvärinen runko+pääty (laitoin linkin Ikean malm sängystä, sillä en enää löytänyt meidän ostamaamme sänkyä Ikean sivuilta. Väri ja malli on kuitenkin sama kuin Malm sängyssä), mutta kyllästyin siis myös tammenväriseen sänkyymme ja varsinkin siihen sängynpäätyyn ja päätinkin eräs kaunis ilta itse ruuvata [mieheni oli työreissussa, eikä voinut estää aikeitani.hih!] sen sängynpäädyn irti ja tilasin elloksesta uuden ison, valkoisen, päiväpeitteen ja ompelin pari mustaa jättityynyä korvaamaan irti ruuvatun sängynpäädyn ja olin [olen edelleen] todella tyytyväinen tähän ratkaisuuni!
Viime syksyllä terassikelien ollessa jo ohi, kannoin Ikeasta ostetun ja lähinnä ulkokäyttöön tarkoitetun penkin sisälle makuuhuoneeseemme. Mielestäni se sopii myös sisäkäyttöön erinomaisesti ja se toimii todella erinomaisesti ns. lastauspenkkinä [illalla ennen nukkumaanmenoa laitan päiväpeitteen sekä kaikki koristetyynyt penkin päälle, sillä en halua säilyttää niitä yön aikana lattiallakaan] ja nyt olenkin jo ihan riippuvainen sen olemassaolosta, enkä todellakaan tiedä, että miten raskisin sen lämpimien säiden tullessa kantaa takaisin ulkokäyttöön. Noh ehkä mä löydän ennen sitä penkille Ikeasta jonkin korvikkeen makuuhuoneeseemme 
[ja taas tuli erinomainen tekosyy päästä Ikeaan lorvimaan.hih!]

mutta sen pidemmittä puheitta asiaan eli makuuhuoneemme kuviin:



.Yksityiskohtia.


.Kokonaisuuksia.


ja kuten kuvistakin jo näkee, niin pääväreinä makuuhuoneessamme on tällä hetkellä Ruskea, ruskea, ruskea, musta, valkoinen ja harmaa eli kaikki ne minun tämän hetkiset lempivärini.

Olen kyllä todella tyytyväinen makuuhuoneeseemme ja minulla on vahva tunne siitä, että tämä tyytyväisyys säilyy tällä kertaa aika pitkään. Erityisesti pidän ruskeista nahka vöistä, jotka somistavat itsetehtyä "rullaverhoa", puisesta sähkökaapeli rullasta, joka toimii yöpöytänä sekä jo tästä em. ulkokäyttöön tarkoitetusta penkistä<3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!