tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tervetuloa!

Ihanaa, kun löysitte tänne<3

Ajatukissa on ollut jo pidemmän aikaa vaihtaa blogilleni uusi osoite ja päätinkin sitten luoda kokonaan ihan uuden blogin [sisältö on kyllä vanhasta blogistani eli ulkoasu ei ole kokenut kovinkaan suuria muutoksia]. 
En kuitenkaan säilytä ikuisuuksia vanhaa blogiani ja poistankin sen heti, kun vain kykenen irroittamaan napanuorani siitä.heh! :D

Tarkoituksenani oli muuttaa myös blogini ulkoasua rajummin, koska olen kaivannut jotain muutosta jo pidempään. Valitettavasti aika, taidot ja hermot eivät riittäneet tämän suurempiin muutoksiin..tylsää tiedän!
Ehkä kuitenkin saan jostain revittyä ylimääräistä aikaa niin paljon, että ehdin joku kerta stailaamaan blogini haluamaani muotoon, mutta sen aika on sitten myöhemmin! :)

Tässä vähän kuvia viime viikonlopustamme...viiveellä...taas kerran.


 Eli kuten kuvista voi päätellä, meillä kului viikonloppu vieraiden ja vierailujen merkeissä!
Sain kivoilta vierailta ihanan ison valkoisen tulppaanikimpun..I like!
Olimme myös kummipoika, Eddien, 5-vuotis synttäreillä ja ennen synttärikemuja taiteilin kummipojalle onnittelukortin. Linn taiteili myös serkku ystävälleen oman syntymäpäivä kortin [Linn myöskin kirjoitti ihan itsenäisesti onnentoivotuksen "Gratis Edi 5 år" korttiin<3<3<3]



Saimme nauttia viikonloppuna ihanasta auringonpaisteesta ja papan käyttäessä kahta vanhinta neitiä sunnuntaina pyhäkoulussa, mä ja Vilda valmistelimme hieman lounasta [Vilda toimi loistavana perunankuorinta apuna] sekä kävimme ihanan piristävällä kävelylenkillä mahtavissa satama maisemissa!
Satama ja meri on aina kiehtonut minua suuresti<3


No nyt on sitten ensimmäinen blogiteksti tähän uuteen blogiosoitteeseen kirjoitettuna.
Edelliset tekstithän on sieltä vanhasta kopioitu tänne :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!