tiistai 13. maaliskuuta 2012

Valokuvia

viikonlopustamme :)

Päivitän nyt vähän jälki junassa blogiani, mutta tästä voi vain ja ainoastaan syyttää kauniita aurinkoisia ilmoja!
Olen nimittäin paljon mielummin istunut ulkona aurinkoa ihastelemassa kuin täällä sisällä tietokoneen ruutua tuijottamassa. Haluan ottaa heti kaiken irti auringon lämmittävistä säteistä!
Tänään kuitenkin liian kylmä tuuli pilaa auringosta nauttimisen ja teki myös aamuisen kävelylenkin extra raskaaksi, joten tänään on aikaa hieman postailuunkin :)

Viikonloppumme sujui siis pääosin aurinkoisissa merkeissä, mutta hieman sairastelut varjostivat kuitenkin sitä täydellistä nautintoa. Tämän vuoksi pysyttelimmekin viikonlopun kotosalla, vaikka aikomuksenamme oli ensin jatkaa sitä viime viikon vieras&vierailu ohjelmaa. Grillasimme makkaraa omalla takapihallamme ja paistattelimme päivää, viime syksynä rakentamamme, puuvajan seinustalla. Lapsista oli ihanaa olla "retkellä" omalla takapihalla eikä meillä aikuisillakaan ollut mitään valittamista takapiha retkeilystä, sillä erityisesti kahvi maistui kuksasta juotuna loistavan hyvältä<3




Viikonloppuna oli myös loisto sää kuivattaa pyykkiä ulkona ja aamulla pesty pyykki olikin jo iltapäivällä täysin kuivaa sekä tuoksu extra raikas! Ihanaa, ihanaa kesä<3 tulee hitaasti, mutta varmasti!







2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun voi alkaa kuivattaan vaatteita ulkona. Nimittäin meil on niin pieni asunto, että sisällä pyykit on aina tiellä! -AP-

    VastaaPoista
  2. Niin ja ulkona niihin tulee niin ihana tuoksuki :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!