tiistai 22. tammikuuta 2013

Viikkokalenteri.




Tilasin jo joskus ennen joulua teippitarhasta liitutaulutarra-arkin ja lätkäisin sen jääkaapin oveen. Tässä "jääkaappi liitutaulussamme" on ollut, jos minkäkin moisia tekstejä ja viestejä, kuten tällaisia
Nyt väsäsin kuitenkin liitutauluun tuiki tarpeellisen viikkokalenterin ja alalaitaan jäi vielä suttaus tilaakin erilaisille muille muistiinpanoille/viesteille.
Olen jo aikaisemmin tehtaillut tietokoneen näppäimistä jääkaappimagneetteja "aakkosia"
Niitä on käytetty ahkerasti meidän jääkaapin ovessa ja hyödynnetään siis tässä viikkokalenterissamme. Jokaisella perheenjäsenellä on oma alkukirjaimensa [minulla Ä niin kuin äiti ja miehelläni P niin kuin pappa] ja lapsilla on sitten kirjaimia tuplaten, koska heillä niitä menojakin tuppaa olemaan.




Kirjaimen viereen mahtuu sitten vielä, muistin virkistämiseksi, kirjoittamaan tarkennuksen menoistaan eli torstait ovat meillä musiikintäyteisiä päiviä ja keskimmäisen tytön neuvolakäynti osui tälle viikolle [itse asiassa tänä aamuna tuoreelle 4-vuotiaalle tehtiin LENE-tutkimus, mikä sujuikin varsin mallikkaasti!].



Vain kahdella vanhimmalla tyttärellämme näyttää olevan tällä viikolla menoja ja me muut kolme taidammekin seistä sitten ihan toimeettomina ;)





Keittiössämme komeileekin nyt kaksi kalenteria eli tämä itsetekemäni viikkokalenteri ja 2nd hand kuukausi[?]kalenteri. Ei pitäisi kyllä mennä päivissä eikä menoissa sekaisin ja hyvät edellytykset on myös aikataulussa pysymiseen, sillä siitä pitää huolen meidän keittiön seinäkello. 



Aakkosia kertyi kahdesta tietokoneen näppäimistöstä aika läjä ja niitä nyt sitten säilötään tässä purkissa. Sanoja voikin muodostaa jääkaapin oven pitkät jonot ja se onkin yksi tyttöjen lempiharrastuksista täällä kotona, hyödyllinen sellainen!


>Inspiroivaa tiistain jatkoa kaikille<


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!