sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Erittäin hyvä ellei täydellinen.




Gina Tricot:sta ostamaani paitaan ja koruun mätsäsi sattumalta myös sieltä saatu ostoskassi.Ihanat kevään värit  



[hiihtis]loman viimeistä päivää vietetään ja hieman kyllä haikealla fiiliksellä ollaan, sillä kulunut viikko on ollut "erittäin hyvä ellei täydellinen". Jokainen päivä on ollut ihana ja me kaikki olemme saaneet olla terveenä eli kiitollisin mielin saamme jälleen kerran olla. Aika on todellakin kulunut kuin siivillä ja me olemme nauttineet ihan jokaisesta sekunnista. 

Kaksi ylläolevaa kollaasia antaa hieman osviittaa lomastamme ja ihan ensimmäisenä voikin todeta, että olemme todellakin tehneet kaikkea muuta kuin hiihtäneet[!]. Yhden kerran on hiihtolomalaisella ollut sukset jalassa. Hiihtämisen sijaan olemme mässäilleet roskaruualla ja sen tasapainoksi herkutelleet hedelmillä sekä sokerittomalla mustikkajäädykkeellä, olemme myös tai siis eskarilainen on harrastanut sirkus jumppailua ja shoppailtu ollaan myös ihan olan takaa. 

Miehellenikin totesin perjantaina, että kuten kodin yleissiisteydestä voi huomata, niin myös kotiäiti on ollut tällä viikolla lomalla siis todellakin LOMALLA ja se taas tarkoittaa sitä, että imuri ja lattialuutu on jäänyt hyvinkin minimaaliselle käytölle. Ihanaa, kun itsekin olen osannut ottaa rennosti tämän viikon ja arki nipottamisen sijaan olen luuhannut tyttöjen kanssa pitkin kylää ja täällä kotona ollessa olemme panostaneet mielummin ulkoilemiseen sekä leikkimiseen.

Huomenna alkaa sitten taas arki ja jo nyt ihan hirvittää aikaiset aamuheräämiset. Aikaisia ja stressin täyteisiä aamuja ei kyllä ole lomalla ollut ikävä, ei kenelläkään meillä. No kyllähän siihenkin sitten taas tottuu ja osaapahan ainakin arvostaa viikonloppuja taas enemmän. Eikä tässä nyt hirveästi voi valittaa tämän viikon loppuun kulumista, sillä ensi viikostakin on toivottavasti tulossa todella kiva ja jännittävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!