keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Valkoinen, White, Vit




Fiilistelen nyt vähän tällaisilla hyvin valkosävytteisillä kuvilla ja hyvinhän nämä sisätilojen valkoiset aarteet [tässä tapauksessa valkoiseksi osittain maalattu puupölkky sekä valkoiset krookukset] sopivat yhteen myös ulkona olevan maiseman kanssa, sillä sielläkin vallitsee valkoisuus ja uutta lunta sataakin parhaillaan taivaan täydeltä. Voisin kyllä tehdä sellaisen diilin, että ulkona vihertäis ja täällä sisällä olisi se kaikki vaaleus!

Tykkään todella paljon erilaisista väreistä, mutta kyllä tämä valkoinen väri on kuitenkin aina niin mieltä rauhoittava väri ja valkoista väritystä katsellessa tulee mielestäni vähintään yhtä iloinen mieli kuin värikkäitä juttuja ihastellessa.

Kuvassa komeileva ja osaksi valkoiseksi maalattu puupölkky on saanut siirtyä ulkotiloista tänne sisälle. Se on palvellut meitä jo vuosia, puun värisenä, vieras sisäänkäynnin edessä ja pölkyn päällä on pidetty kesäisin kukkia ja talvisin lyhtyä. Sisätiloihin siirtyminen edellytti sen maalaamista ja nyt se saakin palvella meitä vuoroin keittiössä ja vuoroin luultavasti jopa yöpöytänä makuhuoneessa. Vain mielikuvitus on rajana tämän ihanuuden kanssa ja olen niin tyytyväinen, kun päätin ottaa sen sisäkäyttöön. 
Nyt olenkin innostunut näistä pölkky "jakkaroista/apupöydistä" niin paljon, että haluan tällaisia lisää. Haluaisin nimittäin tehdä tällaisista pölkyistä jakkaroita tyttöjen leikkihuoneeseen ja maalata ne osittain esim. keltaisella    Täytyykin kääntyä tässä asiassa metsämies isäni puoleen seuraavalla pohjoisen reissulla, jonne meillä onkin tarkoitus matkustaa hyvin pian..ihanaa!


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!