tiistai 24. kesäkuuta 2014

tbt.

^ Throwback thursday ^ eli aikamatka kuukauden takaisiin tunnelmiin.



Tasan kuukausi vanhentumisestani ja yhteisestä reissustani rakkaani kanssa. Huih mikä kalkkis sitä tätä nykyä onkaan, mutta onneksi reissu seuralaiseni on minua vieläki kalkkiksempi ja toiset seuralaiseni tulevat kyllä hyvää vauhtia perässä. Laiha lohtu tässä kaikessa :]




Nykyään joka reissulla on ihan must-juttu testata kaupungin hamppari tarjonta ja tällä kertaa testissä oli Stone´s cheese burger. Stone´s cheese löi ainakin Midhill cheese burgerin sata nolla [jota pääsin testaamaan jo aikaisemmalla reissullani], mutta ei kylläkään Jeppiksen burgereita eli Fäboda Café & Kitchenin Fäbodas burgeria ja Friends & Burgersin Friends burgeria. Ne on kyllä olleet ainakin vielä tähän asti kiistatta ykkösiä ja Oulun ravintola Pannun New Orleans burger tulee hyvänä kakkosena. 




Saimme nauttia aivan täydellisestä kesäilmasta koko weekendin ja vasta nyt näiden kylmien ilmojen kiusatessa meitä tajuaa, kuinka onnellisia me silloin saimmekaan olla. Ilmat suosivat kyllä täydellisesti tämän kesähullun kalkkiksen juhlimista ja voinkin sanoa, että aurinkoisen lämmin, kesäinen, viikonloppu oli yksi parhaimmista lahjoistani.  




Kesähulluuden lisäksi olen myös merihullu ja nautin suuresti päästessäni näihin maisemiin. Rakastan meren ja laivojen katselua lämpimässä hellemekko säässä. Tällaisissa maisemissa voisin viihtyä ikuisuuden, sillä en voi saada koskaan tarpeekseni aaltojen kohinasta, laivojen/veneiden äänistä, kuumasta hiekasta ja varsinkaan siitä näystä, kun meri kohtaa taivaanrannan.
"Makaan luodis, rantatuolis, rantakuosis, vähä hiekkaa mun taskuis"


Nyt tuli kyllä niin kova ikävä kunnon kesäisiä ilmoja. Voi miksi Suomen kesä ei voi olla kunnolla helteinen, kun se on kerran niin lyhytkin. Jaksaisin paljon paremmin syksyn pimeyden ja pitkän kylmän talvenkin, jos nyt saisi nauttia helteistä ihan kyllästymiseen asti. Ei tässä auta vissiin muu kuin pistää kaikki lantit säästöön ja tilata matka etelän lämpöön ensi talvena.

No se siitä haaveilusta ja nyt takaisin todellisuuteen. Siskoni lapsineen on tullut tänne meitä piristämään ja se onkin suuri lohtu tässä koleassa säässä, sillä läheisten ihmisten läheisyys lämmittää aina :]
Useat aloiteut projektimme esim. instassa esitelty tuoli projekti on hyvässä vauhissa ja 1/3 tuolista onkin jo valmiina. Tämä inspis-kärpäsenpuraisu tuo myöskin suurta lohtua tähän vähemmän kesäiseen säähän, sillä aikaa ei ole mitenkään rypeä itsesäälissä. Läheiset ja kivat projektit pitävätkin hymyn huulillani, always.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!