maanantai 13. helmikuuta 2017

Helppo hymyillä


TÄNÄÄN ON OLLUT HELPPO HYMYILLÄ 😁Ilma on nimittäin ollut enemmän kuin kohdillaan. Plussakeli höystettynä auringolla ja lintujen laululla, ei voi valittaa!

Hymyn huulille tuo myös tämä minun viherrakkaus. Kukkia ja muita oksia lisääntyy tänne olohuoneeseemme kuin sieniä sateella. Tänään auringon siivilöityessä ihanasti olohuoneeseemme havaitsin pari viikkoa sisälle ottamissani koivunoksissa pienet lehtien alut. Ehdin jo ajatella ettei oksiin puhkea silmuja ollenkaan, mutta väärässä onneksi olin. Niillä kesti vain vähän aikaa tajuta, että ovat tulleet kylmästä lämpimään 😎

Huominen ystävänpäiväkin on saanut jo tänään hymyn huulilleni ja lapsille kutinan vatsanpohjaan. Olen nimittäin tänään järkännyt tytöilleni pientä ystävänpäivä yllätystä. Mitään lahjoja en heille ostele, mutta koulun jälkeen huomenna nautitaan extra ihana välipala ja tätä huomista välipalaa olen salamyhkäisesti tänään keittiössä valmistellut. Rakastan näitä yllätyksien järjestämisiä ja varsinkin silloin, kun minulla todella on aikaa nähdä vaivaa sen eteen. On niin palkitsevaa saada seurata lasten intoilua tällaisista pienistäkin ylläreistä. Saapa nähdä miten he jaksavat huomenna koulussa keskittyä, kun koulun jälkeen on luvassa tätä ystävänpäivähömpötystä.

Enää pari tuntia jäljellä tätä päivää ja huominen ystävänpäivä onkin jo pian käsillä. Nyt voisinkin jo tässä samalla toivottaa kaikille oikein lämpöistä ja yllätyksellistä ystävänpäivää. 

" Ystäväni, kuljetko kanssani kappaleen kivistä  matkaa.
Kuuletko, kun kuiskaan, että kanssasi on hyvä jatkaa. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!