sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Esimakua mökin rakentumisestaPaljon on viime viikon aikana tarttunut kuvia kameraan ja nyt ehdin pienen osan niistä vilauttamaan täällä blogissakin. Näiden kuvien myötä saatte vähän esimakua mökin ulkoverhouksesta ja värityksestä eli siitä, mitä tuleman pitää.

Olen hurjan tyytyväinen tähän kuluneeseen viikkoon ja kaikkeen siihen mitä mökillä on saatu nyt aikaseksi. Ihan hyvin ollaan mielestäni edistytty edellisestä mökkipostauksesta. Ulkopuolella tuulensuojalevy on peittynyt ulkovuorilaudoituksen alle kokonaan ja mökki on jo ruiskumaalattukin kertaalleen. Mökki maalattiin ulkopuolelta kaksiväriseksi, päävärinä musta ja verantaa korostamaan Valtti colorin Pihka-sävy. Terassikin on jo hyvää vauhtia muodostumassa verannan jatkeeksi sekä sivulle, että eteen. Tämä veranta / terassialue antaakin mökille kivasti lisäneliöitä. Vielä, kun joskus tulevaisuudessa voitaisiin lasittaa katollinen osuus. 
Sisäpuolella on myös tapahtunut edistystä. Lattia on jo kokonaan laudoitettu ja seiniä ollaan parhaillaan työstämässä. Tuleva viikko on mieheni viimeinen lomaviikko ja sen aikana olisi tarkoitus ehtiä tekemään sisäpuolta niin pitkälle valmiiksi kuin vain mahdollista. Tavoitteena olisi ehtiä paneloimaan sekä seinät, että katto ennen loman loppumista. Osa seinistä olohuone-keittiö puolella verhoillaan vielä koivuvanerilevyllä. Kovasti saadaan, lue: mieheni saa, paiskia töitä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Olisihan se kyllä ihan huippu ihanaa, että mahdollisesti jo ensi viikon jälkeen voitaisiin asentaa viikko sitten Ikeasta ostetut keittiökalusteet paikoilleen. Mutkia voi tietysti tulla matkaan ja siitä hieman esimakua antoikin jo tänään veneen moottori. Se sanoi ihan ykskaks vaan kaputt ja mökkinaapurimme joutui hinaamaan meidät omalla veneellä satamaan. Onneksi on tällaisia auttavaisia ihmisiä olemassa ja lainavenekin saatiin jo heti huomiseksi.
Tämä kuvassa esiintyvä pikkupaatti ei kuitenkaan ole se lainavene vaan lasten ikioma soutuvene. Tällä he saavat opetella soutamaan ja täytyy kyllä myöntää itsenikin tarvitsevan harjoitusta sillä saralla. Aikalailla pyörimiseksi menee meinaa mullakin, mutta eiköhän harjoitus tee meistä mestareita. Tällaista kivaa me meidän perheen tytöt touhutaan sillä aikaa, kun Puuha-Pete ahertaa mökissä. Soudetaan, chillaillaan ja herkutellaan tuoreella mustikkapiirakalla. Tällä menneellä viikolla olen tyttöjen kanssa ottanut mökille mukaan lähes päivittäin jotain uunituoretta. Herkullisten, tuoreiden tuomisten kanssa olemme menneet piristämään ahertajan päivää.

Tuleva viikko tulee olemaan hyvin samankaltainen kuin tämä mennyt viikkokin on ollut. Mieheni ahertaa mökillä aamusta iltaan ja me menemme sinne iltapäivästä, kun olemme ensin laittaneet aamupäivän aikana tämän kotikotimme kuntoon.

Eipä tässä tällä kertaa sen enempää. Aurinkoa ja lämpöä kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!