keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Läheltä ja kaukaaPuolessavälissä miehen viimeistä kesälomaviikkoa mennään. Pikkusen alkaa kyllä iskeä jo paniikki tämän suhteen. Mökkiprojekti on edistynyt ihan huimaa tahtia tämän viimeisen yhden ja puolen viikon aikana, mutta ensiviikosta lähtien tähän tulee täysi muutos. Miehelläni on taas edessä pitkät työpäivät ja mökille ei ehditä iltaisin muuta kuin pyörähtään, jos sitäkään.

Tässä muutama viime viikolla napsastu kuva, joissa mökki näkyy joka kantilta kokonaisuudessaan. Jo edellisessä postauksessa kerroin värityksestä ja muistakin rakennusvaiheista, joten niihin en nyt pureudu sen tarkemmin. Funktionalismiahan eli funkkista / funkista tämä mökkimme taitaa edustaa. Se tyylisuuntaus minua nyt tällä hetkellä kiehtoo ihan suunnattomasti sekä arkkitehtuullisesti, että sisustuksellisesti (muotoilu).


Harvemmin tulee kuvattua tonttia ja mökkiä tästä suunnasta eli veneestä käsin. Nyt on ollut kuitenkin saaristossa jo monena päivänä niin tyyntä ja kuvankaunista, että kamera oli kaivettava vihdoin esiin veneessäkin. Mikä voisikaan olla sen rauhoittavampaa kuin tyynen meriveden ja pilvien välistä siivilöityvien auringonsäteiden yhdistelmä. Tällaiset illat, mikä kuvissakin näkyy, on todella harvinaista herkkua ja juuri näitä hetkiä kaipaa talven pimeyden keskellä. Eilenkin oli vielä myöhään illalla niin uskomattoman lämmintä ja tytötkin saivat nauttia vedessä ihan ennätys pitkään. Itse asiassa he taisivat olla vedessä lähes koko sen kuusituntisen ajan, mitä mökillä eilen oltiin. Miehenikin kävi ainakin pari kertaa pulahtamassa veteen töiden ohella kuumuutta lievittämässä. Eilinen taisi olla tämän kesän kuumin päivä ja siitä nautittiin onneksi sen mukaisesti. Tämä päivä on odotetusti viileämpi tuulen vuoksi, mutta silti me tytötkin huristellaan mökille taas iltapäivästä. Tänään siellä taidetaan asentaa ikkunoita, jos ne nyt olisi vihdoin ja viimein toimitettu saarelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!