tiistai 21. helmikuuta 2017

Ystävänpäivä muistelot

Tässä vielä näin tiistai-illan kunniaksi hieman viikon takaisia ystävänpäivä fiiliksiä. Kyllä aika tosiaankin kiitää ihan hirmu vauhdilla eteenpäin, kun näistäkin extempore-ystävänpäiväjuhlista on tullut kuluneeksi jo tasan viikko.

Tässä vuosien varrella mulle on muodostunut perinteeksi ostaa tytöille jokin pieni lahja ystävänpäivän kunniaksi, mutta tänä vuonna päätin tehdä leikkauksia myös ystävänpäivä-budjettiin. Lahjojen ostamisen sijaan järjestin tytöille ja muutamalle muulle pikkujuhlijalle yllätyskekkerit. Näille kekkereille valmistin luonnollisestikin lähes kaiken tarjottavan itse. Päätarjottavana oli "more is more" -henkinen täytekakku made by me ja heti ensi silmäyksellä jo varmaan näkeekin, että paljon muuta makeaa ei sitten kakun lisäksi kattaukseen kaivattukkaan. Kakusta löytyi nimittäin kaikki ja vähän enemmänkin. Täytekakun lisäksi makeana tarjottavana oli kuitenkin sydänkeksit, jotka toimittivat samalla myös juomalasikoristeen virkaa. Tätä "lasin koristus" -ideaa ajattelin käyttää myös seuraavilla lastenkutsuillakin, sillä minusta ne tuo kattaukseen sellaisen kivan pienen lisämausteen.
Sekä omat lapsukaiseni, että muut herkuttelijat olivat varsin tyytyväisiä kattaukseen ja juhliin ylipäätänsäkin. Näkeehän sen nyt tuosta ylläolevasta pienestä jäljelle jääneestä kakkupalasestakin 😉 Itselleni ei jäänyt herkuteltavaksi edes tuota pientä jämäpalaa, sillä sen tuhoamisesta piti huolen pari raskaan työn raatajaa. Kieltämättä olisi ollut aika mielenkiintoista ehtiä edes hieman maistamaan myös tuota valmista kakkua, mutta ehkä sen loistava menekki riittää puhumaan puolestaan. Seuraava täytekakku mulla siintää kyllä jo mielessä ja nyt tässä vain mietin, että milloin olisi taas hyvä syy järjestää pienet kekkerit. Ehkä ehtisin sitä sitten hyvässä lykyssä itsekin maistamaan. Joku ihmeen täytekakku-kärpänen on tainnut purasta minua pahemman kerran.

Näiden kakkukuvien kera toivotankin kaikille nyt oikein makoisia unia 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!