maanantai 20. helmikuuta 2017

Rakas sormiruokailijaMeidän taitava, rakas sormiruokailija täytti tänään 9kk, kääk! Sehän tarkoittaa tietysti sitä, että tällä viikolla tulee mulla tasan 10kk äitiyslomaa/hoitovapaata täyteen ja kodinhoidon tuelle jäänti häämöttää jo väistämättä edessä. Saas nähdä, miten sitten taloudellisesti taas pärjätäänkään. Eletään nyt kuitenkin päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kotona haluan pääsääntöisesti lasteni kanssa hoitovapaan päätyttyäkin olla, sehän on selvä.

Huimasti on taas neiti tämän menneen kuukauden aikana kehittynyt. Ryömimisvaihe meillä jäi kokonaan pois ja nyt meidän pikkuimuri (joo hän löytää kaikki mahdolliset ja jopa mahdottomatkin roskat lattialta poimien ne salamannopeasti suuhunsa) liikkuu eteenpäin puoleksi istuen ja kontaten. Hänen etenemistyyli on sangen huvittavan näköistä, mutta jokainen tyylillään 😍
Tämä neitokainen onkin näistä neljästä prinsessastamme ainut ryömimisvaiheen skippaaja. Nyt häntä ei edes vois vähempää kiinnostaa vatsallaan lattialla makoileminen vaan lattialla pitää istua ja siinä asennossa sitten raahata itseään ympäri kämppää.

Yksittäisiä sanoja hän on myös alkanut jo jonkin aikaa sitten päästeleen suustaan ja ensimmäisin niistä äittttiiiii 💓
Mieheni oli selvästikkin tästä hieman käärmeissään. Minkäs kuitenkin teet, kun sanan "äiti" kodissamme voi parhaimmillaan kuulla päivänmittaan vähintäänkin noin 1000x, sen ollen näin kirkkaasti lasten keskuudessa suosikki sana. Tottakai meidän fiksu papukaijamme nappaa tämän suosikki sanan myöskin sanavarastoonsa ja toistaa sitä isosiskojen tavoin, sanotaanko, riittävän usein 😁
Äiti -sanan lisäksi hän on oppinut sanomaan hei ja Aija. Tällä jälkimmäisellä hän tarkoittaa toiseksi vanhinta isosiskoaan. Hän ja "Aija" ovatkin löytäneet selvästikin jonkin syvemmän keskinäisen yhteyden, soulsisters!

Ruokailu on lähtenyt todella vaivattomasti liikkeelle, sillä vielä ei ainakaan olla törmätty sellaiseen raaka-aineiseen, mikä ei neidille maistuisi. Neiti maiskuttelee tyytyväisenä kaikkea aina avokadoista kurkkuihin ja tomaatteihin. Kirpeämmät smoothietkin ovat alku puistatuksen jälkeen uponneet kivasti suusta alas. Toivottavasti tämä sama vire saisi jatkua pitkään. Mikä onkaan äidille sen helpottavampaa kuin hyvän ruoka -ja nukkumishalun omistava pikkutaaperoEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!