torstai 25. lokakuuta 2012

Auto täynnä roskaa?!


Palaan nyt vielä kerran ajassa taaksepäin eli syyslomaviikolle...

Jo kotiinpaluuta edeltävänä iltana pakkasin automme valmiiksi ettei mieheni tarvitsisi lähtöpäivänä menettää hermojansa sitä varten. Mä olin nimittäin taas kerran viikon aikana hamstrannut yhtä sun toista aarretta [mieheni mielestä roskaa] ja ihan välttämättä halusin saada kaiken hankkimani heti mukaan, 
vaikka vanhempani lupasivatkin kuljettaa ne joskus myöhemmin tänne etelänsuuntaan. 
Tämä alkaakin olla siis jo ihan vakio, että mieheni pakkaa auton reissuun lähtiessä ja mä puolestaan reissusta palatessa. Syy tähän on tietysti ne mun matkoilta hankkimat "roskat".
Sain kyllä taas kerran venyttää hermoni äärimmilleen ja pyöritellä sekä laukkuja, että aarteitani hellävaraisesti useaankin otteeseen, mutta tämä pitkäjänteisyys palkittiin ja mä sain kuin sainkin kaikki mahtumaan autoon ja itsellenikin jäi pienen pieni istumarako. Miehelleni sekä lapsilleni järjestin kuitenkin ihan ookoo istumatilan, ettei aarteeni aiheuttaisi heille mitään kärsimystä automatkalla.

Kaikki nämä alla olevat  [lampunjalkaa lukuunottamatta] mahtuivat kahden aikuisen, kolmen lapsen sekä lukuisan laukkumäärän lisäksi meidän Kia Sportageen.


Jo aijemmin hankkimani lampunjalka sai nyt, samanmuotoisen, "kaverin" rinnalleen eli  Ikean Åryd -kynttilänjalan sekä "hatun" päähänsä eli Ikean Jära -varjostimen.



Silmiini osui Ikeassa hieno Snår -pöytätabletti ja idea syntyi(!) 
[palaankin tähän Snår pöytätablettiin uudelleen joskus tässä myöhemmin]. 
Ostoskoriini eksyi myös Lappljung -kudottumatto ja näitä haluaisin jo nyt lisää, lisää!



Hieman syksyntuntua sain arkieteiseemme hankkimalla sinne ihanan pirteät Eivor fågel -tyynyt. Kirppiksellä silmiini osui puolestaan eräs punainen ihanuus, nimittäin lasten "toimistotuoli" ja se komeileekin nyt sisäleikkimökkimme edustalla. Ja juuri tämän punaisen aarteeni puolesta pelkäsin ettei se mahtuisi autoomme, mutta kyllä sopu sijaa antaa [LUE: perheen äidin periksiantamattomuus]



Olen jo pitkään haeskellut erikoista, yksinkertaisen tyylikästä, kalenteria kotiimme ja vihdoinkin etsintä tuotti tulosta. Löysin juuri täydellisesti erikoisen kalenterin kirppikseltä 1€:lla ja jos minulla olisi kotikonttoori, niin laittaisin sen tietysti sinne. Sellaista ei valitettavasti meiltä löydy ja päädyinkin laittamaan sen keittiöömme. Olen niin niin tyytyväinen löytööni. "Keittiötoimistooni" hakin Ikeasta Förhöja -säilytyslaatikoita ja niiden löytäminen lämmittää myös suuresti mieltäni. Isoimmassa laatikossa säilytän mm. sakset, teippirullan, liimapuikon jne. ja toisessa, pienemmässä, laatikossa puuvärikyniä. 


On erityisen ihanaa palata matkalta kotiin ja jatkaa arjenpyörittämistä, kun mukana on jotain sisustamiseen liittyvää tuomista. Nämä tuomiset piristävät kummasti kotiäidin ympärivuorokautista "työpaikkaa" 
ja on todellakin ilo silmälle!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!