sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Aloe Vera.



Olen kuullut näitä Aloe Vera-sarjan tuotteita kehuttavan ja päätin sitten itsekin kokeilla niiden toimivuutta, kun kerran tällaisiin törmäsin ihan tuiki tavallisessa ruokakaupassa [K-marketissa]. Kyseinen ruokakauppa oli kyllä ihan vastikään kokenut muodonmuutoksen ja luomu/ekotuotteiden valikoima oli laaja. Ekotuote hylly näytti niin kutsuvalta, että se ja muiden kehut saivat minut sortumaan. Aika näyttää oliko tämä sortumus hyväksi vai  täysin turhaksi.
Varsinkin tältä shampoolta odotan paljon, sillä kärsin hiustenlähdöstä ja olen valmis kokeilemaan melkeimpä mitä tahansa saadakseni säilyttää edes muutaman hiustupsun päässäni. Käsiäkin meidän perheessä pestään todella ahkerasti ja siitä syystä varmaan johtuu käsien kuivuus/huonokunto, joten oli kyllä jo korkea aikakin siirtyä, toivon mukaan, ihoystävällisempään käsisaippuaan.

Tänään on muuten sunnuntai ja taas yksi, huhtikuun, viikko on koluttu läpi. Toukokuu häämöttää jo ihanasti ovella ja mieli piristyy piristymisestään. Kohta vois kyllä painaa stop-napin pohjaan tai ainakin hidastuksen päälle, sillä kesä ei vaan millään saa huristaa liian nopeasti ohitse. Ensi viikosta tulee ihana, kun on vappukin tulossa ja huomenna pääsen yhdelle erittäin mielenkiintoiselle luennolle. Se luento onkin eräänlainen startti meidän tulevalle arjen muutokselle, mutta siitä kerron sitten lisää joskus tässä myöhemmin.

Toivottavasti tämä tämän päiväinen ihana auringon paiste jatkuisi koko ensi viikon ja saisimme kaikki ladattua itsemme täyteen tarpeellista aurinko energiaa. Niin ja täytyy vielä loppuun mainita, että Ikea tuotteiden kasaaminen sujui silloin perjantaina todella mutkattomasti. Näytänkin teille uudistuneen olohuoneemme mitä pikimmiten.


2 kommenttia:

  1. Ootko käynyt muuten ikään täällä Klassa siinä luontaistuotekaupassa? Se on muttanut ja tosi hyvä valikoima kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oih en oo käyny ku en oikein tiedä noita erilaisii kauppoi klassa, käyn melkeinpä vaan kauppakeskuksen kaupois :) olis kyl tosi mielenkiintoista päästä käymään siellä!

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!