maanantai 29. huhtikuuta 2013

Ikea tilaus part. 1

Vielä muutama päivä sitten odottelin kuumeisesti Ikean nettikaupan kautta tilaamiani huonekaluja ja nyt ne ovat jo valmiiksi ruuvattuina, kiitos siitä kuuluu tietysti tavarankuljettajalle ja rakkaalle miehelleni.

Esittelen teille nyt näin aluksi olohuoneen Ikea uutuutemme ja muut tilaamani jutut tulee esittelyyn sitten myöhemmin.





Taulu tv:n alle olen jo jonkin aikaa kaipaillut sopivan kokoista ja etenkin korkuista tv-tasoa tai jotain muuta säilytystilaa. Päädyin hankkimaan tuon jälkimmäisen eli jotain muuta säilytystilaa ja päädyin sitten lopulta Ikean valko-ovisiin Faktum -keittiön seinäkaappeihin.Tilasin niitä kolme kappaletta ja ne ovat juuri toivomani korkuiset. Monet muut katsomani tv-tasot ja lipastot olivat mielestäni aivan liian matalia tähän tarkoitukseen ja Faktum olikin pelastukseni.



Uusi sohva on ollut ihan luvattoman kauan ostoslistalla ja nyt sen saa sitten vihdoin poistaa sieltä, sillä uusi karlstad -divaanisohva komeilee nyt olohuoneessamme. Ajattelin [LUE: pelkäsin] tämän sohvan kokoamisen tuottavan miehelleni päänvaivaa, mutta hän suoriutuikin tehtävästä yllättävän pienellä vaivalla ja kinastelultakin vältyttiin. Nyt on kyllä aihetta kiitollisuuteen.



Kaipailin olohuoneeseemme lisää istuma -ja säilytystilaa. Stuva säilytyspenkki sopi tähän tilaan ja tarkoitukseen erinomaisesti. Stuva penkissä on todella kätevä ja tilava ulosvedettävä säilytyslaatikko. Tästä tuleekin luultavasti jatkossa meidän lehtien säilytyspaikka.

Ikean nettikaupasta tilaaminen oli todellakin positiivinen kokemus ja mikäli itselläni tulee vielä tarvetta hankkia isompia huonekaluja, niin ehdottomasti käytän nettikaupan palveluja jatkossakin. Lähimpään Ikeaan on täältä meiltä valitettavan pitkä matka ja siksi tilaaminen oli paljon käytännöllisempää sekä loppu peleissä myös edullisempaa tai ainakin aikaa/hermoja säästävämpää. Hetkessä olin klikkaillut kaikki tarvitsemani ostoskoriin, sitten ei tarvinnutkaan muuta kuin odottaa parisen viikkoa ja ostokseni saapuivat kotiovelleni. Nettitilauksessa ostin kaiken, jota todellakin tarvitsin ja kaikelta heräteostoksilta/turhuudelta vältyttiin. Minä ainakin sorrun Ikeassa kierrellessäni aivan liian usein ostamaan kaikkea ennalta suunnittelematonta ja ylimääräistä. Jokainen, toimituskuluihin uponnut, lantti oli siis sen arvoista!


2 kommenttia:

  1. Kaunista!! Meillä on muuten samanlainen musta lyhytselkänen keinutuoli. Ostettiin sen tuossa muutama kk sitten, se oli kyl todellinen löytö <3
    Onko tuo sohva sellanen, jossa on pitemmät jalat? Että mahtuu imuroimaan alta hyvin :D Meillä on etsinnässä sellanen sohva :D Mä inhoan sitä, että sohvaa pitää siirrellä ees taas, jos imuroi tai luutuaa alta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :)
      joo tossa sohvassa on sellaset tosi pitkät alumiiniset jalat (ostin ne erikseen) ja todellaki mahtuu imuroimaan alta. se on kyllä välttämättömyys meilläki! olen tosi tyytyväinen tohon sohvaan ja voin suositella sitä hyvällä omallatunnolla muillekki :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!