torstai 4. heinäkuuta 2013

Minilomailun jatkoa.


Ja näin ne Turku-Naantali aksentin maisemat vaihtuivat pk-seudun ihastuttaviin hetkiin. Viihdyn kyllä pk-seudulla kuin kala vedessä ja yksi iso syy siellä viihtymiseen on tietysti se, että siellä tapaan aina tärkeän ystäväni. Yöpaikkakin oli mitä mainioin, hotelli Flamingo Vantaalla. Sinne oltais me kaikki kermaperseet voitu kyllä jäädä majailemaan vielä paljon pidempäänkin.
Kesäisin Helsingissä vieraillessa on aina päästävä kahville sekä huikealle korvapuustille Regattaan. Mutta ne siellä parveilevat iljettävät siivekkäät voisivat kyllä suksia hevon kuuseen ja jättää kahvilan asiakkaat rauhassa nauttimaan syömisistä sekä kauniista merimaisemasta.Regattan jälkeen vaihdoimme Helsingin merimaisemat Vantaan kauppakeskus Jumbon/hotelli Flamingon maisemiin ja sieltä löytyviin HERKKUIHIN. Täytyy kyllä sanoa, että herkuttelusta ei kitsasteltu minilomamme aikana yhtään vaan ahdoimme aina tasaisin väliajoin massut täyteen sekä suolaisia, että makeita herkkuja.
Herkuttelun lisäksi intouduin tietysti hakemaan inspiraatiota sisustukseen ja tämän erikoisen seinän nähdessä en oikein tiennyt itkeäkö vaiko nauraa. Mitähän mieltä tästäkin laastiseinästä täytyisi oikein olla..ruma vai jännän erikoinen? Ainakin sen valmistus tavoista oltiin lähes kaikki eri mieltä eli huomiota herättävä tämä kahvilan tehosteseinä kyllä oli.
Nyt jäädäänkin sitten koko perheen voimin odottamaan ystäviemme vastavierailua  ja sitä, että pääsemme yhdessä nauttimaan työpaikkani, Fäboda Café & Kitchenin, herkullisista antimista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!