torstai 4. heinäkuuta 2013

Muumeja ja Zoolandia.

Reissussa ollaan tosiaan oltu, reissusta kotiin palattu ja töitä sen jälkeen painettu eli taas kerran voin vain todeta, että kiirusta on pitänyt. Minusta tuntuu, että ihan jatkuvalla syötöllä raapustan tänne kiireestä ja vielä kerran kiireestä. Se taitaa ollakin tässä perheessä tämän kesän kuuma trendi, ahh kiire!
Palaan ajassa, huiman viikon verran, taakse päin ja muistelen lämmöllä meidän mini lomaamme Eteläiseen Suomeen eli saatte nyt varautua ennen näkemättömään kuva pläjäykseen. Are you ready?

Täältä tullaan muumit


Ilmiselvästi ÄITINSÄ tyttö..syntynyt valokuvaajaksi 



Sieltähän se pappa löysi itselleen sopivan paikan, muumi-vilskeen keskeltä!


Yksi noita poskessa ja toinen takana!

Oikea Aliisa poseraa taustalla ja nuorimmaisella rakkaallani Aliisa komeilee poskessa.

Haikein mielin jätettiin muumit jälleen kerran taaksemme ja suunnistettiin kohti Naantalin ihanaa kultarantaa sekä vanhaa kaupunkia [LOVE IT]. Minun sen päiväinen outfit mätsäsi mielestäni oikeinkin hyvin tuohon merimaisemaan eli kunnon merimie/seilori-linjalla oltiin. 



Toisena reissu päivänä, matkalla pk-seudulle, pyörähdettiin myös Zoolandiassa ja sehän oli varsin monipuolinen paikka. Ihan ensimmäistä kertaa vierailtiin siellä ja kaikille löytyi kyllä sieltä paljon kivaa puuhasteltavaa. Eläimiä, huvipuistolaitteita, vesijuttuja jne. Taidetaan siis tehdä sinne visiitti joku toinenkin kesä.


Miehenikin löysi sieltä sielunkumppanin, STRUTSIN!


Ja minun seilori-look vaihtui enemmän ranta-tyyliin:
Adidaksen varvas-sandaalit, army-väriset shortsit, pinkki paita ja kuviollinen rento teeppis.




Zoolandia pyrähdyksen jälkeen kaasuteltiinkin pk-seudulle ja siellä sitten vietimmekin pari ihanaa päivää rakkaiden ystäviemme kanssa. Niitä kuvia siis luvassa seuraavalla kerralla..pysykää kuulolla 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!