torstai 12. joulukuuta 2013

Joulu pics.









Näin meillä tänä jouluna!

Esille, kaappien kätköistä, nostettiin parisen viikkoa sitten betoninen DIY-adventtikynttelikkö, tonttuja, DIY-kynttilänjalat, mustaksi tuunattu 2nd-hand tähti, lasten ihania taideteoksia, joulukirkko, tähtiä...

Aika matallalla profiililla mennään tänä jouluna ainakin näiden koristeiden suhteen. Tärkeintä kuitenkin on, että esillä ovat juuri ne esineet joissa silmäni eniten lepää. En vain voi mitenkään kyllästyä varsinkaan DIY-juttuihimme, kirppis tähteen ja lasten hellyyttäviin taideteoksiin.

Tulipahan tässä vielä postattua tänään lisääkin joulufiilistä nostattavaa [toivottavasti] jutuntynkää. Ulkona vallitsee totaalinen pimeys melkeinpä koko ajan, maan ollessa lähes musta, mutta onneksi sisätiloissa voi kuitenkin tunnelmoida kera jouluvalojen, tähtien ja muiden ihanien joulutuoksujen.

Reilun viikon päästä suunnataakin jo auton nokka kohti pohjoista rakkaiden vanhempieni luokse, mikäli nyt vain pysytään kaikki terveinä. Toiveissa on päästä joulunviettoon kunnon lumisiin maisemiin!

Taas kaikki muut täällä tuhisee jo tyytyväisinä lämpimien peittojensa alla ja minä puolestaan taas kukun yksin hereillä, joten eiköhän olisi jo aika minunkin liittyä kuorsaavien kerhoon 

[ÖITÄ]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!