keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Heipparallaa.




Joo, mistähän sitä taas aloittaisi. Edellisessä postauksessa luki, että RUKA NEXT ja tällä kertaa ton "heipparallaa" tilalta voisi olla HELSINKI NEXT. Elämäni on nykyisin yhtä reissaamista vaan, hehheh, toiveajattelua. Tottahan se on, että pian lähden kaksistaan rakaan mieheni kanssa reissuun, mutta edellisen reissun jälkeen olen tehnyt kaikkea muuta kuin reissannut ellei sitten tietysti työmatkoja lasketa reissaamiseksi ;) Menneisiin viikkoihin on kuulunut töitä, töitä, töitä. Nimittäin uusi kesäkausi 2014 Fäbodassa on startannut ja siellä olen viettänyt aikaani sekä yksin, että yksin lasteni kanssa.Tuleepahan lapsillekin äidin työpaikka hyvin tutuksi ja tiedä vaikka joku niistä seisoo vielä joku kaunis päivä itse sen kassan takana esiliina lanteillaan.




Tänä päivänä suoritin kahden nuorimmaisen kanssa sekä ulko- että sisäkukkien huoltoa ja samalla nautimme kauniin lämpimästä kesä säästä. Merikin oli lähes tyyni ja se on todella harvinaista Fäbodassa. En voinut olla ottamatta muutamia kuvia, sillä tämä rauahllinen meri oli mielestäni niin kaunis ja puhutteleva. Sitähän se meri kyllä on aina, siis kaunis ja puhutteleva, ainakin Fäbodassa.




Saan olla kyllä kiitollinen työpaikkani loistavasta sijainnista. Olen monet illat saanut nauttia kauniista auringonlaskusta ja pari niistä on tainnutkin taltioitua tuonne instagramin puolelle. Instagramin puoleta pystyykin seuraamaan elämäämme paljon reaaliaikaisemmin, sillä kuvien lataaminen sinne on huomattavasti helpompaa kuin tällainen blogiin rustailu. Laiska?! Minkäkö?! No en ikinä ;)


Huomenna tosiaan paiskitaan vielä aijempien viikkojen tavoin töitä,, mutta huomisen jälkeen vaihdan mieheni kanssa vapaalle. Sanoin kuvaamattoman ihanaa!

Ehkä kurkistan tänne blogini puolelle vielä uudelleen tänä iltana (lue: yönä), sillä tänään ollaan vietetty niin ihana päivä keskimmäisen prinsessani kevätjuhlassa ja niitä kuvia olisi mukava jakaa kanssanne eli kuulemisiin 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!