lauantai 20. helmikuuta 2016

Sinisen eri sävyt


Arabia munakuppi, Meri.Vuosi, 1976-79.


Mökki mielessä olen taas tämän helmikuun aikana kiertänyt kirppiksiä. Varsinkin kaikki sinisen eri sävyt (vihreäksikin nämä voisi kyllä joku mieltää) on mielestäni vieläkin erityisen p o p ! Ja mikä nyt voisikaan sen paremmin sopia tulevan mökkimme keittiön avohyllyille, kuin Arabian munakupit nimeltään Meri. Joo paikkakin näille on jo mielessäni keksitty, hih! Ihan sieluni silmin voin nähdä nämä koristavan keittiön valkoisella avohyllyllä vaneriseinä taustana. Tällainen ajatus tuntuu vielä kuitenkin liian kaukaiselta. Tiedostan kyllä sen, että ihan mitä vain voi vielä tapahtua ja mökkisuunnitelmat muuttua ihan muuksi. Ainahan sitä voi kuitenkin haaveilla tulevasta ja mulle tämä haaveilu antaa aina ylimääräistä energiaa pitäen minut voimissani. 


Toinen tai toiset sinisävytteiset löytöni ovat nämä lasiset tee (kahvi?) kupit ja heti nämäkin nähtyäni mökin keittiö tuli automaattisesti mieleeni. Ei sillä, kyllähän ne sopii ihan hyvin tänne kotimmekin keittiön hyllylle, mutta mökille ne kuitenkin mieltäisin paremmin. Sitä hetkeä odotellessa tyydyn täyttämään kotimme jokaisen kolon näillä kirppislöydöilläni. Keittiön kaapit ovat kyllä olleet jo aikapäiviä sitten tupaten täynnä eri kipposia ja kupposia, että ihan senkin vuoksi odotan mökkimme valmistumista todella hartaasti.


Nyt lauantaina ei kuitenkaan keskitytä kirppistelyyn vaan tämä päivä täyttyy ihan muunlaisesta ohjelmasta. Ihanaa, että päivä on vasta aamussa ja on monta tuntia aikaa tehdä kaikkea sitä, mitä on tämän päivän varrelle suunnitellut.

Ihanaa ja nautinnollista lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!