maanantai 24. kesäkuuta 2013

Frankfurt






Näihin maisemiin lähden yhdessä rakkaan mieheni sekä rakkaan ystäväpariskunnan kanssa syyskuussa. Matka Frankfurtiin on siis jo takataskussa ja en millään malttaisi odottaa, että pääsisimme tuonne juhlistamaan mieheni ja ystäväni syntymäpäivää. On ihanaa, että kesänkin jälkeen on jotain kivaa mitä odottaa, kuin kuuta nousevaa. Nyt on kyllä syytä pitää kukkaron nyörit tiukalla, että syyskuussa voidaan sitten pistää Frankfurtissa elämä risaiseksi.


Tästä Steigenberger spa hotellista olemme varanneet huoneet eli luksusta on tiedossa, joka sentin edestä. Kerranhan sitä miehenikin vain 30 täyttää, joten matkasta tulee nauttia oikein kunnolla.

Huom! KAIKKI nämä ylläolevat kuvat ovat lainattuja ja ei siis minun omiani. Syyskuussa tulen mitä luultavammin kuvaamaan muutaman muistikortin täyteen omia kuvia. Can´t wait!

Huomenna lähdemmekin sitten koko perheen voimin harrastamaan kotimaan matkailua eli suuntaamme iltapäivällä auton nokan kohti Etelä-Suomea ja Naantalin muumimaata..lapset ovat tästä enemmän kuin innoissaan!  Voi hyvin olla, että blogini viettää taas hiljaiseloa, mutta siihen te lukijat olettekin varmaan jo tottuneet tässä kesän aikana. Kuullaan 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!