torstai 18. heinäkuuta 2013

Tilannekatsaus.

Suttuiset kuvat sisätiloissa tietää sitä, että kohti pimeämpää jaksoa taas mennään kovaa kyytiä..en ala!!

Ja taas pukkaa täältä tällaista reaaliaikaista päivitystä eli talon mies on miesten menoissa, naperot nukkuu ja mamma nautiskelee hiljaisuudesta kera uusien lehtien ja nostalgisten oukki doukkien. Kipaisin hakemassa hieman luettavaa sekä sisustus inspiraatiota herättäviä lehtiä kioskilta ja samalla törmäsin, lapsuuden muistoja herättäviin, oukki doukkeihin. Eihän niitä nyt voinut niin vain ohittaa eikä sen puoleen vastustaakaan, kun sorruin syömään ne jo nyt heti vaikka ei ole edes karkkipäivä. Vaaralliset nuo tunteisiin vetoavat karkit ;)
Karkkien vastapainoksi napostelenkin nyt sitten, terveellisiä, omasta pensaasta poimittuja mustaviinimarjoja ja herkullisia ovat nekin.

Ihanaa kääritytyä kunnolla lämpimään vilttiin ja inspiroitua viltin suojissa suuresti. Näistä inspiroitumisista kerron teille lisää joskus tässä myöhemmin, sillä nyt haluan jatkaa vielä lukemista ennen kuin hyppään yksikseni saunan lämpöön.

Toivotankin teille kaikille jo nyt oikein tunnellmallista viikonloppua ja itse jäänkin odottelemaan huomenna saapuvia ihania viikonloppu vieraitamme 

2 kommenttia:

  1. MISTÄ saa vielä oukki doukkeja?? :) / Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Holländersistä :) käy ihmeessä ostamassa..ihana ysäri fiilis!!! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!