torstai 26. syyskuuta 2013

Frankfurt in my mind part 3.

Steigenberger Frankfurter Hof.


Tänään on juuri oikea päivä palata vielä kerran ajatuksissa unelma reissukohteeseen Frankfurtiin; ulkona sataa vettä kaatamalla ja ilma on muutenkin syksyisen kolea, Frankfurtissa oli kaikki toisin. 

Eli tässä nyt sitten tämä viimeinen Frankfurt -kuvapläjäys ja tällä kertaa esittely vuorossa on meidän viiden tähden Steigenberger Frankfurter Hof -hotelli. Valitsemamme hotelli ei miellyttänyt minua sisustuksellisesti kovinkaan suuresti tai sanotaanko, että sisustusrintamalla miellyn ihan toisenlaisiin asioihin kuin tämän hotellin bling blingiin; "less is more". Palvelu puolestaan miellytti sitten sitäkin enemmän tällaista kermapersettä ja tämä em. "less is more" -ajattelutapa ei tarvi päteä mielestäni palvelu puolella ollenkaan vaan minähän suorastaan rakastin laukkupoikiamme sekä sängyn petaajiamme ;) Reippaita työmuurahaisia kaipailisin kovasti tänne meidänkin kotiimme sänkyjä petaamaan jne. Täytyy kyllä todeta, että viiden tähden hotellin palvelua on jo kova ikävä.





Hotellin tuoksu miellytti myöskin minua, sillä hotelli oli TÄYNNÄ ihanalle tuoksuvia, tuoreita, kukkia ja kukka-asetelmia. Ei varmaankaan ole kovin halpaa puuhaa vaihtaa koko hotelliin ihan koko ajan uusia tuoreita kukkia, mutta syystäkin on tämä hotelli palkittu yhdeksi euroopan parhaimmista hotelleista. Palvelu, siisteys ja vaivannäkö oli huippuluokkaa.





Itse Donald J. Trump:n allekirjoitus hotellin seinällä olevassa diplomi-taulussa.

Koruseinä hotellilla.

Sängyn petaus palvelu toimi erinomaisesti.


Ja niin toimi myös nämä avuliaat hotellipojatkin.
Eipä ole tätä ennen koskaan aijemmin tultu kokeiltua tällaista viiden tähden hotellia, mutta parasta halusin tarjota rakkaalle kolmikymppiselleni, itseäni  [kermapersettä] unohtamatta. Meillä oli kyllä kunnon luksusloma ihan kaikin puolin...Sää, seura, hotelli, kaupunkielämä oli parasta mahdollista 

Seuraava matkakohde voisikin olla Dubai ja näin sateisena torstai päivänä sinne voisikin lähteä vaikka samantien. No, jos ei nyt ihan kuitenkaan vaan tänään kutsuu työt tunnellmallisessa takkatulen loisteessa, Fäbodassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!