maanantai 30. syyskuuta 2013

Ohi on!

Burger month meinaan!

ja tässä hieman kuvia tämän "ohionnin" kunniaksi:

#CRAZY PEOPLE
Ihanan sekoa porukkaa 

Huijja..
Kuukausi meni ihan älyttömän nopeaa hampurilaisten parissa. Nyt jo tuntuu pukkaavan kamalia vierotusoireita, kun on tottunut lähes joka ilta vetaseen jonkun niistä suomen parhaista purilaisista naamaan ja nyt niitä ei sit yhtäkkiä enää saakkaan mistään...ensi kesään on ihan liian pitkä aika! Can´t wait, että saan Saul´s burgerin taas nenän eteen!
Meillä on ollut kyllä ihan kaikin puolin erittäin onnistunut hampurilais kuukausi ja voisin jopa rohjeta sanomaan, että tämä syyskuu on ollut oikea jätti menestys. Fäboda Café & Kitchen on ollut monen huulilla ja tästä paikasta on puhuttu muuallakin kuin täällä pohjanmaalla eli vois sanoa, että ollaan päästy [maailman]kartalle.Jee! ;]
Suuria kohokohtia nyt syyskuussa on Fäbodassa tietysti ollut ainakin muutamien bloggaajien [sivumakuja, kipparinmorsianwhite-trash-disease] piristävät vierailut ja on ollut suuri kunnia saada tarjoilla heille.

Mutta aika aikaa kutakin ja nyt on suunnattava katseet kohti seuraavaa kuukautta eli syksyisen koleaa lokakuuta. Lokakuussa on meillä töissä luvassa uusi teema ja uudet kujeet, tietysti! eli jännityksellä tässä odotellaan tulevaa viikonloppua, sillä Fäboda on tästä lähtien auki vain viikonloppuisin.

Ja tähän loppuun voisi laittaa vielä hieman [!] edellisiä kuvia normaalimman kuvan eli oikein syksyisen kuvan Fäboda Café & Kitchenin etupihan terassista lyhtyineen ja callunoineen.



~ Tervetuloa LOKAKUU ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!