tiistai 1. huhtikuuta 2014

Uusi ilme keittiöön, osa 3.




Keittiöremppa alkaa ainakin nyt vähäksi aikaa oleen pulkassa ja olen onneksi niin tyytyväinen kaikkiin valintoihin. Hieman jännitti alaosan maalaaminen mustaksi, kuin myös lattian valitseminen ja varsinkin tuo jälkimmäinen! Nyt olisi enää haaveena ainakin lommuilla olevan tiskikoneen vaihtaminen uuteen, valkoiseen. Siihen ja muihinkin asioihin täytyy paneutua vasta syksyllä, kesän tienestin jälkeen.


Tähän hätään en ole ehtinyt kasaileen mitään ennen ja jälkeen kuvia, mutta yritän saada sellaisiakin aikaan tässä joku kerta. Muutos on kyllä niin suuri ja itsekin palan halusta päästä katseleen entistä keittiötämme kuvista sekä vertaileen niitä tuoreiden keittiökuvien kanssa. En olekaan aikaisemmin ottanut keittiöstämme kuvia lintuperspektiivistä, sillä olen vältellyt kuvaamista, ainakin omasta mielestä, epämiellyttävässä keittiössämme. Keittiötaso ja yläkaapit ovat olleet aina OK, mutta alakaapit sekä lattia ovat olleetkin sitten vähemmän ok ja jääneet sen vuoksi pois kuvista. Tästä johtuen näiden jälkeen-kuvienkin löytäminen voi olla kyllä haastavaa, mutta yritän parhaani. Näin jälkeen päin viisastuneena huomaa, että olisi pitänyt ottaa kuvia ennen remonttia juuri näistä samoista kuvakulmista. Silloinhan sen muutoksen olisi nähnyt ihan konkreettisesti. Täytyy tämä kyllä laittaa korvantaakse seuraavan kerran remonttia tehdessä. Uusien pintojen kuvaaminen on vain jostain syystä paljon innostavampaa :]


Alunperin eteisessä ollut muovinen siksak-matto sai nyt lattian vaihdon myötä muuttaa keittiöön. Miehenikin silmä on tainnut tässä vuoden varrella tottua tähän "pelialusta"-mattoon, sillä hänkin vain kehui lopputulosta. Vielä vuosi takaperin sain kuulla tämän maton muistuttavan pelialustaa, missä nuolet näyttävät etenemis suunnan.heh! Onneksi meillä on nyt ollut yhtenäinen maku tätä keittiötä rempatessa  ja valinnat ovat olleet molempien mieleen.


Uusi look osa 1. löytyy täältä ja Uusi look osa 2. täältä.
Myöhemmin on sitten uusia osia tai jos ei monta, niin ainakin vielä yksi osa luvassa.


Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille!
Hassu on ollut tämänkin tiistai-päivän sää ihan kuin koko kevätkin on ollut sellainen. Tänään herätessämme maa oli valkoinen ja nyt lumesta ei taas ole tietoakaan. Toivottavasti ensiviikolla sää Lapissa on aurinkoinen ja luminen, sillä haaveilen vielä hiihtämisestä keväthangilla.






2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen keittiöön! Mahtava muutos!
    /Lina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lina <3 olen kyllä tosi tyytyväinen, että saimme vihdoinkin aikaiseksi remontoida keittiötä ja valinnat osuivat oikeaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!