maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maaliskuun instagram.




Tässä on nyt nämä lupaamani maaliskuun instagram-kuvat. Juuri ja juuri ehdin nämä tänne blogini puolelle siirtämään, näin maaliskuun viimeisenä päivänä. Huomenna onkin sitten jo huhtikuun ensimmäinen päivä, aprillipäivä! Ihanaa, kun huhtikuu on jo käsillä ja se alkaa aina niin jännittävissä pilailun merkeissä. Saa olla huomenna koko päivän varpasillaan :]

Yllä olevista kuvista huomaa ainakin sen, että olen ollut ahkera päivittäjä tuolla instagramin puolella ja luultavasti näin kesää kohden vieläkin ahkerampi, sillä tämä blogini taitaa jäädä ainakin joiltakin osin kesälomalle. Sellainen ajatus on ainakin tänään.
Kuvista voi huomata myös sen, että kuvat instagramissa ovat painottuneet ruokailuun. Hieman mahtuu joukkoon myös sitten tietysti mm. sisustuskuvia. 

Saapas nähdä, että millaisia tilannekuvia huhtikuun puolella postittelen. Ainakin nyt tulevana viikonloppuna on luvassa reissu aiheisia kuvia tai oikeastaan niitä on luvassa ihan koko ensi viikon. Aah ihanuutta! Olen nimittäin viikonloppuna lähdössä juhlimaan rakasta 60v äitiäni Ouluun ja sitten viikonlopun jälkeen lähdemme viikoksi Pohjoiseen, kotimaisemiini!

Uusi lattiamatto on muutes nyt asennettu keittiöön ja olen niin tyytyväinen keittiömme ilmeen muuttumiseen. Laitan kuvia keittiöstämme tänne blogiini lähipäivinä :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!