lauantai 27. syyskuuta 2014

Kalklitir -HANDMADE with love.Syksy tuo tullessaan sisätilojen sisustus vimman tai niin ainakin meillä. Jo aikaisemmin hieman vihjailin, että jotain sisustuksellista muutosta on luvassa ja ne muutokset ovat suurimmalta osin maalaukseen liittyviä. Huonejärjestyksiin on myös tulossa muutoksia ja tähän tulevaan huonejärjestykseen voisikin todeta: "ympäri mennään yhteen tullaan". Operaatio huonejärjestys asiaan pureudun kuitenkin myöhemmin, nyt pysytään vielä maalilinjalla.


Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla kalklitir -maalilla maalaamista, sillä se olisi mun maalaus-uralla ihan uusi kokemus. Työni puolesta olen nyt enemmän tullut tutuksi tämän kyseisen maalin kanssa, mutta vain sen esittelyn kautta. Nyt tuntuu siltä, että olisi jotenkin korkea aika saada tästä maalista jotain konkreettisempaa kokemusta ja näin kasvattaa luonnollisesti myös tieto-taito puolta sen myymisessä. Niinhän se on, että paras tieto tulee omien kokemuksien kautta.
En ennen edes esim. tiennyt, että myös näissä kalklitir -maaleissa on niin suuri valikoima ja, että koko ajan tulee vain lisää uutuus sävyjä. Olin aikaisemmin ajatellut maalata jonkin seinän kotonamme betoniseinän väriseksi eli jollain vaalean harmaalla sävyllä [kts. kuva 2].Tähän ajatukseen tuli kuitenkin muutos heti ensimmäisenä työpäivänä, kun katseeni kiinnittyi uusiin Winter shades -sävyihin. Kaikista tummin vaihtoehto, näistä uutuuksista, kolahti ihan välittömästi ja itseni tuntien on parasta valita aina se, missä on eniten sitä jotain. Tietysti nyt tälläkin hetkellä vielä mietin, "mitä jos...aikaisemmin kaavailtu vaaleampi harmaa?! sittenkin tummempi harmaa?!" 
Miettimällä ei kuitenkaan synny tulosta, se on fakta ja tässä taloudessa ei olla ennenkään liiemmin miettimistä harrastettu, niin miksi sitten nytkään. Ei, kyllä tuo tummin [graniitti?] värivaihtoehto on se meidän juttu ja that´s it.

Maalattavaksi seinäksi taidan valita alla olevissa kuvissa näkyvän seinän. Tällä kyseisellä seinällä komeilee meidän musta contura -takka ja samainen seinä piilottaa taakseen lieden. Kyseessä on siis olohuoneen ja keittiön "tilanjakaja". 
Ja, JOOOO tammen värinen lattialista lähtee todellakin samalla huitsin nevadaan, eikä tule enää takaisin. Operaatio "pikkuhiljaatammenväriveks" toteutuu myös lattialistojen osalta. 
Tästä tammen väristä puhuttaessa, tänään muuten se saa todellakin kyytiä. Ei vielä näiden kuvissa näkyvien lattialistojen osalta, mutta muussa kohteessa kylläkin. Tästä muusta kohteesta on enemmän tietoa ja päivitystä tietysti, missäs muuallakaan kuin, instagramissa.

Haluamaani tummanharmaata kalklitir -maalia ei ole vielä saapunut liikkeeseen ja sitä odotellessa voi ihan hyvin heilua vaikka valkoisen betolux aqua -maalin kanssa. Projekti "ympäri tullaan, yhteen mennään" on siis tämän päivän teema. Mitä se tarkoittaa, selviää teille täällä myöhemmin ja instagramin puolella ehkä jo tänään.

Inspiroivaa ja tarmokasta lauantaita teille kaikille, kuullaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!