maanantai 22. syyskuuta 2014

kylmästä lämpimään.



Heh, heh, aika koomista kyllä.
Viime postauksessa [throwback] tämä kuvissa komeileva penkki esiintyi terassilla ja nyt sitten sisällä. Tätä se just on, kun ei ehdi ajallaan tyhjentään kameran kuvia tänne blogiin. Yhtenä päivänä puhutaan vielä kesästä ja toisena toista. Ilmeisesti, syksyn mittaan laiminlyödyt, terassi sekä terassilla olevat kalusteet tulivat jotenkin erityisesti mieleeni juurikin edellisen postauksen ansiosta ja kuullessani säätiedotuksen lupailevan syksyn sateita, ajattelin heti pelastaa kesän aarteet kylmästä lämpimään.




Ja niin tämä penkki on nyt suojassa sieltä missä ehkä pian pakkanen paukkuu ja viima vinkuu eli meidän alakerran vieraseteisessä, paraati paikalla. Meillä on niin rajalliset kesäkamppeiden talvehtimis säilöt, että osa tavaroista on sijoitettava sisälle ja osa jätettävä terassille pressun alle. Tätä, kesällä mustaksi spraymaalattua, penkkiä en millään raskinut jättää pressun alle ja niin se sai tulla kanssamme sateen suojaan. Ihan virkistävä vieras se kyllä eteisessä onkin, ei valittamista.
Mikäli säät nyt tästä tosiaankin muuttuvat syksyisen sateiseksi tai suorastaan talvisen kylmiksi, niin no hätä, meillä on kaikki paikat siistitty nyt sille mallille. Tietystihän me silti toivotaan lämpimien syksysäiden jatkuvan, mutta onpahan ainakin kaikki tärkein nyt suojassa kaiken varalta. Paljon enemmän voisi tietysti vielä ennen yöpakkasia tehdä, kuten rikkaruohoja raivata [joo raivata on ihan oikee sanavalinta, sillä kasvimaata peittävät rikkaruohot eivät tosiaankaan ole mitään pientä sorttia, eikä lähde irti ihan pienellä nykäisyllä] ja lehtiä haravoida. Nämäkin työt mielelläni hoidan pois alta, mikäli vain ehdin. On sitten paljon kivempaa aloittaa keväällä ns. puhtaalta pöydältä.

Keväästä puhuminen saa minut toivomaan, että pian olisi aika siirtää tämä sohva takaisin sinne minne se kuuluukin, ulos aurinkoon. Voih, näitä meidän eri vuodenaikoja ja tätä kellarissa kuvaamisen haasteellisuutta. Kevät auringon olisi syytä tulla pikaisesti takaisin, mikäli meidän kellarista haluaa edes jollakin tapaa hyviä kuvia.


Mutta eipä tässä nyt sen enempää, nyt taas maanantai, uusi viikko ja uudet kujeet. 
Näillä mennään.

"Hey, I know it´s monday, but it´s also a new day,
a new week and in that lies a new opportunity 
for something special to happen." 
-Michael Ealy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!