lauantai 12. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen ovella


Kaksi viikkoa enää pääsiäislauantaihin 
Olisi siis korkea aika miettiä hieman pääsiäiskoristeluitakin.
Mitään suurempaa me ei kuitenkaan tänne kotia tänäkään vuonna viritellä, sillä tarkoituksena olisi suunnata pääsiäiseksi Lappiin. Aluksi suunniteltiin sinne reissua vielä tämän pallomahan kanssa huhtikuun puolella, mutta olemmekin päätyneet lopulta pääsiäiseen. Mitä sitä turhaa vitkuttelemaan huhtikuuhun, kun eihän sitä koskaan tiedä, kuinka aikaisin tämä hiutale masussani haluaa nähdä päivänvalon.

Jotain pientä pääsiäiskoristetta tytöt kuitenkin haluavat meillekin ja nyt alustavasti ajateltiin hakea muutama pajunoksa tänne sisälle virkoamaan. Itse tosin olen niille allerginen, mutta mitä sitä äiti nyt ei lastensa eteeen tekisi :)
Pajunoksat koristellaan Ruotsista hankituilla koristemunilla ja Tigeristä ostetuilla pääsiäispupuilla, jotka tytöt ovat itse maalanneet. Jokaisella neidillä on siis oma pupunsa ihailtavana. 

Pääsiäisruoho pitäisi myös laittaa kasvamaan, mutta sillä ei nyt ole vielä kovinkaan kiire. Joudutaan kuitenkin vielä moneen otteeseen trimmaileen sitä ennen pääsiäistä. On tämä pääsiäissisustuskin omalla tapaa myös mielenkiintoista ja erityisen ihanaa on kun pääsiäinen tuo aina kevään tullessaan. Tänä vuonna jopa kesäaikaan siirtyminen tapahtuu pääsiäisen aikaan. 
Sitä hetkeä odotan todella hartaasti koska valoisuus! ;)




Tänään olisi tarkoitus lounaan jälkeen suunnistaa mökkitontillemme. Odotellaan tässä vain ensin päivemmällä luvattua auringonpaistetta. Toivottavasti säätiedote pitää paikkaansa ja se ihanuus ilmestyy tuolta jostain pilvien takaa esille. Sitä ennen nautitaan rennosta lauantaista täällä kotolla ja juodaan kahvikupponen tai kaksi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!