torstai 30. tammikuuta 2014

Touhu torstai.













Tässä vähän kuvia meidän touhu torstaista. Perheen kaikki ladyt pistivät aamusta asti tuulemaan ja lopputulokseen ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Hyvä me!

Ulkona paukkui pakkanen ja koska meitä vilutti aamupala pöydässä melkoisesti, niin starttasimme tämän touhu-torstain nuohustamalla. Pian rätisikin tuli kivasti Conturassa ja mieli olisi tehnyt heittäytyä takkatulen äärelle lämmittelemään. Haimme kuitenkin lämpöä kotiaskareista; äiti verhojen silittelystä sekä huonekalujen paikkojen vaihtelusta ja tytöt pyykkien kuivamaan ripustamisesta.
Lämpö palasikin jäseniimme nopsasti, kiitos Conturan ja reippaiden askelien.

Päänvaivaa tuotti ruokailuryhmän kolme ikkunaa: tuleeko pallokuvioita liikaa, jos laitan kaikkiin kolmeen samanlaiset verhot? Pitäisikö yhteen [pienimpään] ikkunaan kuitenkin jättää alkuperäinen musta verho? Vai sopisikohan pienimpään ikkunaan arkieteisen ikkunan kaltainen valkoinen verho mustilla vöillä maustettuna?
hmmm.
Siinäpä vasta sain palan purtavaksi. Lähdettiin sitten lopulta luovan lounastauon jälkeen luovalle lenkille siinä toivossa, että tämä verhojen aiheuttama päänvaiva ratkeaisi kirpakassa pakkassäässä. Mieli kyllä virkistyi kummasti ulkosalla, mutta vieläkään en ole valitettavasti pystynyt ratkaisemaan tätä suurta verho dilemmaa.
Taidankin vaan tyytyä odottamaan huomiseen ja kuulla isosiskoni tuomion :]

Olohuoneen ikkunoihin siirtyi puolestaan keittiön mustat laskosverhot ja niihin olen kyllä tyytyväinen. Olohuoneessa vaihtelin myös muutaman huonekalun sekä koriste-esineiden paikkaakin ja löysinpähän sohvapöydän alle sopivan matonkin oman komeroni kätköistä. 

Tänään saatiin siis uusittu ilme keittiö/olohuone aksentilla sekä arkieteisessä ja MIKÄ PARASTA, NÄIHIN MUUTOKSIIN EI PALANUT YHTÄÄN SENTTIÄ RAHAA. Elloksen tilaus lähti bumerangina takaisin, kuten aavistelinkin. Uusien  verhojen/mattojen/lamppujen sijaan tyydyin kaivelemaan komeroni kätköjä ja vaihtamaan ikkunoissa olevien verhojen paikkoja.

Laitan teille myöhemmin vielä lisää kuvia keittiö/olohuoneen uudesta lookista. Nämä kuvat olivat vasta alkulämmittelyä ;]

Huomenna tammikuun vika päivä, JEI!







2 kommenttia:

  1. Tuo missä on kaksi, on ainakin tosi hyvännäköinen!
    Mistä olet löytänyt tuon kankaan? Se on kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, se lämmittää mieltäni!
      Itsekin olen tyytyväinen juurikin noihin kahteen palloverhoon.
      Tällä hetkellä kaikissa kolmessa on nyt pallot.
      Voi kyllä olla, että kolmas ikkuna saa vielä jonku toisen verhon.
      Kangas on ostettu jo 7v sitten Anttilasta.
      On kyllä edelleenkin yksi lempi kankaista [verhoista] eli hyvän ostoksen tein silloin aikoinaan :]

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!